Μπορείτε να αποκτήσετε το πιο δημοφιλές πανωφόρι των Εβδομάδων Μόδας ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα
Pixelformula

Αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι Εβδομάδες Μόδας. Αυτή της Νέας Υόρκης τελείωσε ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή στο Λονδίνο, με Μιλάνο και Παρίσι να ακολουθούν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκτός από τις νέες συλλογές που δείχνουν όλοι οι Οίκοι το διαδίκτυο είναι γεμάτο και από εικόνες με street style, από όλα τα στιλάτα κορίτσια που δίνουν το παρών σε όλα αυτά τα shows που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο.

streetfashion london 2018 4_waw1819_112

Επειδή λοιπόν είναι χειμώνας, όπως καταλαβαίνετε πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα πανωφόρια. Ποιος θα βγει άλλωστε σ’ αυτό το κρύο χωρίς να φορέσει ένα μπουφάν ή ένα παλτό; Και φυσικά είναι το κεντρικό κομμάτι του outfit μιας και το τι φοράμε από μέσα δε φαίνεται πάντα. Υπάρχει λοιπόν ένα παλτό που όπως παρατηρήσαμε στις φωτογραφίες από Νέα Υόρκη και Λονδίνο, είναι πολύ δημοφιλές και είναι αμέτρητα τα fashion girls που το έχουν ήδη προσθέσει στη γκαρνταρόμπα τους. Πρόκειται για το καρό παλτό, σε διάφορα μήκη και υφές που μπορεί να κάνει statement ακόμα και αν είναι συνδυασμένο με ένα απόλυτα basic σύνολο. Ποιος άλλωστε δε θα παρατηρήσει ένα πανωφόρι με ένα τόσο έντονο μοτίβο;

zara.com
zara.com

Αν λοιπόν θέλετε να το φορέσετε και εσείς δεν έχετε παρά να βρείτε το καρό που σας αρέσει και να το φορέσετε παίρνοντας ιδέες από το street style, όπως είπαμε, ή και από τις πασαρέλες, μιας και το καρό ήταν -και θα συνεχίσει να είναι- πολύ έντονη τάση για τον χειμώνα που σχεδόν πέρασε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα