BodyGoals: Η Σταματίνα Τσιμσιλή αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλειες εμφανίσεις μετά την εγκυμοσύνη

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αδυνατισμένη και πιο όμορφη από ποτέ επέστρεψε στην εκπομπή της «Happy Day» τη Δευτέρα/04/06. Σαράντα μέρες μετά τη γέννηση του νέου μέλους της οικογένειας της, το σώμα της δεν μαρτυρά με τίποτα πως έχει περάσει τρεις εγκυμοσύνες, κάνοντας μας να απορούμε πώς τα έχει καταφέρει. Κάπως έτσι, έχοντας την ίδια απορία με εμάς, ο Σπύρος Λάμπρου, ρώτησε την παρουσιάστρια στην εκπομπή της πώς έχασε τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ποια δίαιτα ακολουθεί και εκείνη απάντησε χωρίς κόμπλεξ.

«Τη δίαιτα που ακολουθώ; Τρώω ό,τι είναι απαραίτητο για τον θηλασμό και το έχω ράψει. Ανεβοκατεβαίνω σκάλες. Τι να κάνω; Δε γίνεται. Φοράω και το μασαζοκορσεδάκι μου που μαζεύει λίγο. Φοράω και τα ρούχα που είναι λίγο έξυπνα και κρύβουν τα παραπανίσια κιλά. Να σας το δείξω;», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή αδυνατισμένη, αποκαλύπτοντας έτσι τα μυστικά της.

Σύμμαχος της βέβαια στις τέλειες εμφανίσεις της είναι και ο στιλίστας της Σπύρος Σαββίνος. Εμείς βρήκαμε τα έξυπνα looks που έκανε στην εκπομπή απ’ όταν επέστρεψε και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής της φόρεσε λευκό μίνι φόρεμα του brand For Love & Lemons που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Θα το βρείτε εδώ.

Την Τετάρτη επέλεξε κρουαζέ ριγέ φόρεμα Τoi & Μoi. Θα το βρείτε εδώ.

Για σήμερα προτίμησε καφτάνι φόρεμα Caractère που θα το βρείτε εδώ και το συνδύασε με custom made ζώνη που τόνιζε τη λεπτή της μέση.

Aκολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα