Δέκα Ελληνίδες που έχασαν πολλά κιλά και ο λόγος που τις αγαπάμε λίγο παραπάνω

Η Kate Winslet πριν από κάποια χρόνια είχε δικαστική διαμάχη με το περιοδικό «GQ» διότι το εξώφυλλο που κοσμούσε υπέστη ρετουσάρισμα με αποτέλεσμα να φαίνεται πολύ αδύνατη.

Kate winslet_gq

Όπως ήταν λογικό και επόμενο, έκανε εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο να την αγαπήσουν λίγο παραπάνω με το μήνυμα που θέλησε να περάσει καθώς ενώ βρισκόταν στην πιο hype περίοδο της καριέρας της την χρησιμοποίησε για να κάνει κάθε γυναίκα να νιώσει άνετα με το σώμα της.

Η ίδια γυναίκα, μιλώντας για το fat-shaming που είχε δεχτεί από παιδάκι είχε πει και το εξής: «You know, once a fat kid, always a fat kid». Μία πρόταση φυσικά με την οποία ήθελε να θίξει την αντιμετώπιση που έχουν άνθρωποι με παραπάνω κιλά αλλά και πώς εξακολουθούν να αντιμετωπίζονται για χρόνια μέσω του συστήματος. Επιπλέον, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, είναι ένα καλό παράδειγμα γυναίκας που κατάφερε να κάνει τα όποια παραπάνω κιλά είχε πλεονέκτημά της. Μπορείτε για παράδειγμα να φανταστείτε τον «Τιτανικό» χωρίς εκείνη; Η Kate, θα αποτελεί πάντα ένα καλό παράδειγμα πως το ταλέντο, θα υπερισχύσει εν τέλει –κόντρα σε ανορεκτικά πρότυπα που γεννούν μόνο ανασφάλειες και κόμπλεξ.

Την ώρα που πολλές γυναίκες προσπαθούν να βελτιώσουν την εικόνα τους με αυστηρές δίαιτες και επεμβάσεις, για να κάνουν καριέρα ή να γίνουν βασίλισσες του Instagram, εμείς θυμηθήκαμε κάποιες Ελληνίδες που ξεχώρισαν μέσω του ταλέντου και της δουλειάς τους. Αγαπάμε λίγο παραπάνω αυτά τα κορίτσια και αυτό διότι κατάφεραν να απαλλαγούν από τα κιλά τους μόνο όταν οι ίδιες το θέλησαν πραγματικά και όχι γιατί τους το επέβαλλε το σύστημα προκειμένου να πετύχουν.

Όπως θα δείτε παρακάτω, όλες τους έχουν κάτι κοινό: είναι το ίδιο όμορφες, με ή χωρίς παραπανίσια κιλά.

Έλντα Πανοπούλου

elnta_panopoulou

Έλντα Πανοπούλου, η θρυλική Χαρούλα από το Ρετιρέ- ένας ρόλος που την έχει στιγματίσει-κατάφερε τα τελευταία χρόνια να χάσει σχεδόν 50 κιλά. Με συνέπεια και χωρίς υπερβολές. Δείτε πώς τα κατάφερε εδώ. 

Σοφία Βόσσου

sofia_vossou

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Happy Day, η Σοφία Βόσσου, αποκάλυψε πως έχασε 30 ολόκληρα κιλά και δηλώνει ευτυχισμένη που το κατάφερε. «Ήθελα πάντα να είμαι στα πιο αδύνατά μου. Και έφτασε η ώρα και το κατάφερα επιτέλους. Είμαι ευτυχής γιατί φοράω ό,τι θέλω. Ήμουν 30 κιλά πιο παχιά κάποια στιγμή. Είναι βάρος 30 κιλά. Είναι δυο έφηβοι. Δεν είναι εύκολο πράγμα να το κουβαλάς».

Ελευθερία Ρήγου

eleftheria_rigou

Η Ελευθερία Ρήγου είναι μία πολύ αξιόλογη ηθοποιός που τη δεκαετία του ’90 ξεχώρισε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε. Πριν από δύο χρόνια περίπου μέσα από συνεντεύξεις της αναφέρθηκε σε διάφορες δυσκολίες που πέρασε στα προσωπικά αλλά και στη δουλειά της. Μάλιστα, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως έπασχε από τη νόσο Hashimoto δίνοντας το δικό της αγώνα για να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που στάθηκαν μπροστά της. Όπως εξομολογήθηκε στο People έχει καταφέρει να χάσει 20 ολόκληρα κιλά μέχρι στιγμής με πρόγραμμα διατροφής.

 Σίσσυ Χρηστίδου

sissy_xristidousissy_xristidou

Πριν από λίγα χρόνια, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως ζύγιζε 74 κιλά και είχε αποκαλύψει την διαίτα που ακολούθησε για να χάσει το περιττό βάρος μέσα από το blog της. Είναι επίσης γνωστό, πως κατά καιρούς παλεύει με τη ζυγαριά και μας αρέσει φυσικά όπως και αν είναι. Σε κάθε περίπτωση, θυμηθείτε τι κάνει όταν θέλει να χάσει βάρος, εδώ.

Θωμαή Απέργη

thomai_apergi

Η Θωμαή Απέργη στο παρελθόν έχει μοιραστεί πως όταν ήταν μαθήτρια, ήταν 20 κιλά παραπάνω. Σήμερα ποια είναι η σχέση της με τη ζυγαριά; «Δεν ζυγίζομαι καν. Θα ήθελα όμως να γυμνάζομαι πιο εντατικά, αλλά δεν έχω το χρόνο και αυτό με αγχώνει», είχε πει η τραγουδίστρια. Θυμηθείτε περισσότερα εδώ.

 Κατερίνα Ζαρίφη

katerina zarifi

Είναι από τις γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα που αγαπάνε τον εαυτό τους, όμως παρ΄όλα αυτά η Κατερίνα Ζαρίφη τα τελευταία χρόνια έχει χάσει σημαντικό βάρος και πλέον θεωρείται μία από τις γλυκιές και όμορφες γυναίκες με καμπύλες. Η παρουσιάστρια ακολούθησε μία δίαιτα η οποία την βοήθησε να χάσει 20 κιλά σε 8 μήνες. Όσο για το πώς το κατάφερε; Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Ελεάννα Τρυφίδου

eleana_tryfidou

Τους τελευταίους μήνες, η Ελεάννα Τρυφίδου έχασε σχεδόν 20 κιλά. Η αρχισυντάκτρια του Πρωινού του ΑΝΤ1 είχε πει μέσω της εκπομπής. «Έχω χάσει γύρω στα 20 κιλά και συνεχίζω απτόητη. Τρώω και πολύ καλά μάλιστα!». Θυμηθείτε περισσότερα εδώ. 

Νατάσσα Μποφίλιου

natassa_mpofiliou

Η Νατάσσα Μποφίλιου τα τελευταία δύο χρόνια έχει χάσει αρκετά κιλά. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως αυτά ξεπερνούσαν τα 16. Το αποτέλεσμα πάντως είναι εντυπωσιακόκαι μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την προσπάθειά της εδώ. 

Ελεονώρα Ζουγανέλη

eleonora_zouganeli

Για τα 60 κιλά που έχασε σε διάστημα πολλών χρόνων είχε μιλήσει πριν από κάποιο διάστημα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Δείτε τι είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια εδώ. 

Λάουρα Νάργες 

laura_narges

 

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πριν από κάποιους μήνες πως στο Survivor κατάφερε να χάσει 9 κιλά. Σημαντικό είναι πως συγκριτικά με τους υπόλοιπους που αποχώρισαν από το παιχνίδι επιβίωσης, η παρουσιάστρια έκανε κάτι διαφορετικό. Θυμηθείτε περισσότερα εδώ. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα