Η The Body Shop δημιούργησε μια μάσκα ύπνου που μας κάνει να ξυπνάμε νεότερες

Καθώς μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα μας χάνει την ελαστικότητά της και χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να επανέλθει. Τα σημάδια του ύπνου, όταν ξυπνάμε το πρωί, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να «σβήσουν» απ’ ότι όταν ήμασταν έφηβοι με δροσερό πρόσωπο.

Όχι πια. Η The Body Shop παρουσιάζει τη νέα Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask, την πρόσφατη προσθήκη στην best-selling σειρά της The Body Shop που ενισχύει τη νεότητα.

drops of youth sleeping mask the body shop maska kleisti

Ανακαλύψτε τη μοναδική ανάλαφρη υφή που προσαρμόζεται άψογα στο σχήμα της επιδερμίδας του προσώπου. Είναι σχεδιασμένη να μένει επάνω στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να ξεβγάζεται, με υπέροχη ελαφριά και εύπλαστη υφή που εφαρμόζει σαν δεύτερη επιδερμίδα.

drops of youth sleeping mask the body shop edelweiss

Το μυστικό πίσω από τη μάσκα που ενισχύει τη νεότητα είναι τα φυτικά βλαστοκύτταρα από Edelweiss, το σπάνιο λουλούδι ανθίζει στις εξαιρετικά σκληρές συνθήκες των Άλπεων. Προσεκτικά και με βιώσιμο τρόπο η The Body Shop εκχυλίζει τα βλαστοκύτταρα από το Edelweiss αξιοποιώντας την ισχυρή ανθεκτικότητά τους, προκειμένου να προσφέρει ισχυρές ιδιότητες ανάπλασης στα κύτταρα της επιδερμίδας

drops of youth sleeping mask the body shop dr.terry

Η Dr. Terry, Global Skincare Expert της The Body Shop, με 11 χρόνια εμπειρίας, διαθέτει μία μοναδική προσέγγιση στην ομορφιά και τη ρωτήσαμε: Τι συμβαίνει στην επιδερμίδα μας ενώ κοιμόμαστε;

  • Επανόρθωση: Γίνεται η διαδικασία ανάπλασης. Τα παλιά κύτταρα της επιδερμίδας φεύγουν, απομακρύνεται η βλάβη από τις ελεύθερες ρίζες του περιβάλλοντος και τα νέα κύτταρα ενθαρρύνονται να φτάσουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
  • Καταπολέμηση: Ο ύπνος διεγείρει τη μελατονίνη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό στοιχείο που βοηθά στην καταπολέμηση των πανάδων και των ρυτίδων.
  • Σύσφιξη: Κατά τη διάρκεια του ύπνου, αναπτύσσονται η ελαστικότητα και η σύσφιξη, οι ορμόνες που τονώνουν το κολλαγόνο της επιδερμίδας.

drops of youth sleeping mask the body shop massage

Η Dr Terry έχει δημιουργήσει μία ειδική τεχνική μασάζ (φωτογραφία πάνω) με συγκεκριμένες ήπιες κινήσεις για πιο αποτελεσματική απόδοση του προϊόντος. Κάντε τις κινήσεις αυτές δύο φορές κατά την εφαρμογή, προκειμένου να ενεργοποιήσετε το λεμφικό σας σύστημα, να ενισχύσετε την κυκλοφορία και να απορροφηθεί καλύτερα η μάσκα για να αισθανθείτε την επιδερμίδα σας πιο αναζωογονημένη και ελαστική.

Μην περιμένετε, κάντε δική σας την απολαυστική μάσκα ύπνου Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask 21,50€ και ξυπνήστε πιο όμορφη από ποτέ.

Δείτε ακόμα:

Η The Body Shop μας πάει ταξίδι στα νησιά Fiji

Ένα παγωτό για το πρόσωπο από το The Body Shop

To Τhe Body Shop φέρνει το τέλος του Photoshop και μας δίνει συμβουλές για το τέλειο selfie

Δώρα με νόημα: Αυτά τα Χριστούγεννα προσφέρετε το μεγαλύτερο όλων των δώρων με το The Body Shop

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα