Bob Mania! Αυτά είναι τα αγαπημένα μας καρέ των εγχώριων celebrities

Όταν πριν λίγα χρόνια ξεκίνησε να είναι hot το μακρύ καρέ, κανείς δεν περίμενε πως αυτή ήταν η αρχή μίας «επανάστασης» στον χώρο της ομορφιάς. Εκεί που μέχρι πριν μία δεκαετία, όλες οι celebrities δεν διανοούνταν καν να μην έχουν μακριά μαλλιά –συνήθως με τη βοήθεια τρεσών ή extensions-, πλέον οι ίδιες έχουν υιοθετήσει τα πιο stylish και κομψά καρέ κουρέματα. Εν έτει 2018, όλα τα καρέ είναι in, από κοντά, μέχρι μακριά, με αφέλειες ή χωρίς και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς και το στιλ σας. Οι παρακάτω Ελληνίδες celebrities πάντως έχουν ήδη βρει τα «δικά» τους καρέ και πλέον μας δίνουν έμπνευση όταν σκεφτόμαστε να κλείσουμε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο.

Το καρέ της Κατερίνας Μισιχρόνη

Η Κατερίνα με το κλασικό bob και τις αφέλειες μας θυμίζει τις super στιλάτες και κομψές Γαλλίδες. Ο συνδυασμός του κοντού καρέ με φράντζες είναι μάλιστα ότι πιο hot αυτή τη σεζόν και τον έχουν τολμήσει πολλές celebrities του Hollywood. Εσείς ακόμα;

Το καρέ της Μαίρης Συνατσάκη

Την έχουμε δει με μακριά μαλλιά, την έχουμε δει και με πολύ κοντό καρέ και πλέον έχουμε καταλήξει πως αυτό που της πηγαίνει περισσότερο από όλα είναι το lob, aka το μακρύ καρέ μέχρι το ύψος των ώμων. Συμφωνείτε;

Το καρέ της Μαρίας Ηλιάκη

Η παρουσιάστρια αποτελεί απόδειξη πως οι γυναίκες με λεπτή τρίχα είναι οι ιδανικές για να κάνουν καρέ. Τα μαλλιά δείχνουν πιο πλούσια, πιο υγιή και σίγουρα πολύ πιο stylish.

Το καρέ της Demy

Αν και όσα χρόνια την ξέρουμε, τα μαλλιά της ήταν πάντα μακριά, πριν από λίγο καιρό τα έκοψε σε ένα καρέ μέχρι το ύψος των ώμων, που –αν μας ρωτάτε- ταιριάζει πολύ περισσότερο στο πιο pop στιλ της.

Το καρέ της Τζωρτζίνας Λιώση

Αν και η ίδια έχει ξεκινήσει να μακραίνει ξανά τα μαλλιά της, εμείς δηλώνουμε ερωτευμένοι με το μακρύ καρέ και τις αφέλειες της ηθοποιού και θα θέλαμε να την δούμε ξανά να τολμάει τέτοιες αλλαγές.

Το καρέ της Βίκυς Καγιά

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vickykaya_ στις

Όταν μία από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες της σόουμπιζ κάνει ξανά και ξανά το καρέ κούρεμα, τότε δεν χωρά καμία αμφιβολία πως είναι hot και θα πρέπει κι εσείς να του δώσετε μία ευκαιρία.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα