Bleu de Chanel: Βρήκαμε το τέλειο άρωμα για να κάνετε δώρο στον φίλο σας

Ψάχνετε ένα άρωμα για να κάνετε δώρο στον καλό σας; Σταματήστε την έρευνα, γιατί εμείς βρήκαμε το καλύτερο ever και θα σας το αποκαλύψουμε. Πριν σας πούμε οτιδήποτε όμως, να σας αποκαλύψουμε πως το πρόσωπο του συγκεκριμένου αρώματος είναι το απόλυτο crush όλων μας, aka ο γάλλος ηθοποιός Gaspard Ulliel, τον οποίο γνωρίσαμε το 2014 όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία «Yves Saint Laurent».

Αν είστε και εσείς fan του 33χρονου ηθοποιού, τότε καταλάβατε σε ποιο άρωμα αναφερόμαστε. Φυσικά πρόκειται για το Bleu De Chanel, το οποίο ανανεώθηκε, αλλά διατήρησε τον ηθοποιό ως το πρόσωπο που το εκπροσωπεί.

bleu de chanel parfumΌπως εξήγησε ο ίδιος ο Ullier, μεγάλωσε μαζί με τον οίκο Chanel: «Αυτή η νέα οπτική μου είναι πολύ γοητευτική. Μου αρέσει ο τρόπος που αυτός ο άντρα εξελίχθηκε. Είναι σαν να μεγαλώσαμε ακολουθώντας τα ίδια βήματα. Θέλει συνεχώς να σπάει τις κοινωνικές συμβάσεις. Αυτή την φορά κάνει μια εσωτερική διαφυγή. Είναι ειλικρινής και συνεχώς θέτει υπό αμφισβήτηση τα πράγματα, γεγονός που σημαίνει ότι συνεχίζει να ψάχνει στον εσωτερικό του κόσμο για να ανακαλύψει ποιος είναι και να επανασυνδεθεί με τον εαυτό του». Αυτό είναι και το βασικό μήνυμα του νέου αρώματος: Ο άντρας του Bleu de Chanel Le Parfum δεν θέλει πλέον να ονειρεύεται τη ζωή του αλλά να ζήσει το όνειρό του!

Η νέα καμπάνια φέρει την υπογραφή του Steve McQueen, ενώ στο μίνι φιλμ ακούγεται το αγαπημένο μας Starman του David Bowie.

Δείτε την καμπάνια με τον Gaspard Ulliel:

Πείτε μας λοιπόν τώρα, δεν είστε έτοιμες να αγοράσετε το Bleu de Chanel για τον καλό σας; Αν σας συνέβη το ίδιο με εμάς, μάθετε πως είναι το πιο φρέσκο και δροσερό αλλά παράλληλα σαγηνευτικό άρωμα γεμάτο χαρακτήρα που θα λατρέψει ο ίδιος και εσείς θα λατρέψετε πάνω του!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα