Billy Bob Thornton: Τι είπε για την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie;

Φιαλίδια αίματος, μπουντρούμια και ξυραφάκια. Με αυτές τις λέξεις  περιέγραψε ο Billy Bob Thornton τη σχέση του με Angelina Jolie.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε μεγάλο περιοδικό, χαρακτήρισε «τρελό» τον παθιασμένο δεσμό τους ενώ εξήγησε τον λόγο που ένας ο φορούσε το αίμα του άλλου σε μενταγιόν καθιστώντας ξεκάθαρα την Jolie υπεύθυνη της ιδέας. «Ήμασταν χώρια για αρκετό διάστημα λόγω του ό,τι εκείνη γύριζε το “Tomb Raider” και εγώ το “Monster’s Ball”. Σκέφτηκε ότι θα ήταν ενδιαφέρον και ρομαντικό, αν κόβαμε τα δάχτυλά μας με ξυραφάκια και τοποθετούσαμε το αίμα στο λαιμό μας. Ακριβώς όπως πολλοί γονείς φορούν σε μενταγιόν, τα μαλλιά των παιδιών τους.Ήμασταν βαμπίρ και ζούσαμε σε ένα μπουντρούμι το οποίο είχα ως στούντιο ηχογράφησης. Δεν ήταν ακριβώς μπουντρούμι αλλά υπόγειο που έφτιαχνα μουσική αλλά μια τέτοια ιστορία βόλευε και τους δημοσιογράφους στο να γράψουν διάφορα σενάρια».

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν δύο χρόνια μετά, παίρνοντας το διαζύγιό τους τελικά το 2003. Ο Thornton παραδέχθηκε επίσης πως ήταν από τα πιο τρελά χρόνια της ζωής του ενώ εξήγησε και τον λόγο που χώρισαν αλλά και τι αισθάνεται για εκείνη: «Περάσαμε ένα πολύ όμορφο διάστημα μαζί.  Είχαμε ένα τέλειο γάμο αλλά στο τέλος δείλιασα γιατί εγώ δεν αισθανόμουν  αρκετά καλά. Αυτό είναι το μόνο που συνέβη. Δεν ήταν μεγάλη υπόθεση. Ποτέ δεν μίσησε ο ένας τον άλλον».

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News: Διαβάστε όλα τα νέα της showbiz που πρέπει να γνωρίζετε

Η απάντηση της Renée Zellweger για την ολοκληρωτική αλλαγή της

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα