Beyoncé – Jay Z: Η έξοδος με χαμόγελα που διαλύει τις φήμες περί κρίσης

Λίγο μετά το επεισόδιο του ασανσέρ και λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της κοινής τους περιοδείας «On The Run», η Beyoncé και ο σύζυγός της Jay Z απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους σε έξοδό τους στην Νέα Υόρκη. Και μπορεί οι φήμες περί κρίσης στο γάμο τους να διαδέχονται η μία της άλλη, ωστόσο οι οι ίδιοι δεν φαίνονται να πτοούνται διαλύοντας με κάθε εμφάνισή τους τα κακεντρεχή σχόλια.

Η Queen B. έμοιαζε υπέροχη με το φούξια μίνι φόρεμα που επέλεξε και το οποίο αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο την αδυνατισμένη σιλουέτα της. Το look της εντυπωσιακής τραγουδίστριας ολοκληρώθηκε άψογα με τα ψηλοτάκουνα κόκκινα πέδιλα, ενώ το χαμόγελο της 32χρονης μαρτυρούσε πως είναι καλύτερα από ποτέ στα προσωπικά της. Ο ράπερ από την άλλη, ακολουθούσε πιστά τα βήματα της αγαπημένης του και όλα δείχνουν πως όποιο πρόβλημα και να προέκυψε πλέον αποτελεί παρελθόν.

Να θυμίσουμε πως το «On The Run» tour του ζευγαριού,  θα πραγματοποιηθεί στην Αμερική μόνο, με πρώτο προορισμό την Ατλάντα στις 15 Ιουνίου και με την αυλαία  να πέφτει στο Σαν Φρανσίσκο στις 5 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη: 

Rihanna: Με αφορμή την εμφάνισή της στα CFDA σας παρουσιάζουμε τις πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις της

Lana De Rey: «Για μένα ο φεμινισμός είναι ένα ζήτημα που δεν έχει ενδιαφέρον»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα