#beychella: Δεν φαντάζεστε αυτή τη λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Beyoncé
Getty Images

Στην απίθανη περίπτωση που δεν μπήκατε καθόλου στο instagram τις τελευταίες ημέρες, να σας πούμε πως υπήρξε ένας κάποιος καταιγισμός φωτογραφιών και βίντεο από το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ των celebrities, Coachella, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια.

Τα acts που καθήλωσαν το κοινό ήταν πολλά (βλ. για παράδειγμα αυτό του The Weeknd ήταν ένα από τα δικά μας αγαπημένα), αλλά η απόλυτη queen του event ήταν φυσικά η Beyoncé. H συγκεκριμένη της εμφάνιση έγραψε μάλιστα ιστορία, αφού η Queen Bey ήταν η πρώτη έγχρωμη headliner στην ιστορία του φεστιβάλ και για αυτό δημιουργήθηκε και το δικό της hashtag #beychella. Το show , όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν φαντασμαγορικό, τα κοστούμια που φόρεσε η σταρ επίσης, ενώ το κοινό δεν σταμάτησε στιγμή να την αποθεώνει με φωνές και χειροκροτήματα και να τραγουδάει μαζί της τα 26 τραγούδια που ερμήνευσε.

Φυσικά, με ένα τόσο μεγάλο event και μία ιστορική εμφάνιση, η ίδια η Beyoncé δεν θα μπορούσε να μην κάνει μία εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση, όσον αφορά στο στιλιστικό κομμάτι, αλλάζοντας πολλές φορές κατά τη διάρκεια του show (δείτε όλα της τα looks εδώ).

Θα μας πείτε «καλά όλα αυτά, Beyoncé είναι αυτή και δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από εκείνη» και δίκιο θα έχετε. Αλλά να που η Queen Bey κατάφερε να πάει τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις ένα βήμα παραπέρα, γιατί εκτός από χτενίσματα και λαμπερά ρούχα, άλλαξε και μανικιούρ. Την αλλαγή αυτή πρόσεξαν κάποιοι παρατηρητικοί fans της και φυσικά το μοιράστηκαν στο twitter.


Ω ναι, γιατί μπορεί εμείς να αλλάζουμε μανικιούρ και να φτιάχνουμε τα νύχια μας όποτε βρούμε χρόνο και χρήματα, η Beyoncé αλλάζει χρώμα πολλές φορές σε ένα δίωρο show. Γιατί είναι η Queen Bey και γιατί μπορεί.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα