Μπέττυ Μαγγίρα: Μιλάει για τις πλαστικές και αποκαλύπτει το βάρος της

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε μία συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα μπότοξ που συχνά κάνει, αποκάλυψε πόσα κιλά είναι, μίλησε για το που ξεσπάει όταν δεν είναι καλά ψυχολογικά και απάντησε, αν έφτασε ποτέ στα όρια της νευρικής ανορεξίας.

Για τα botox και τις αισθητικές επεμβάσεις, η Μπέττυ Μαγγίρα, είπε: «Έχω κάνει πολλές φορές μπότοξ, όχι όμως πλαστική. Δεν το θεωρώ και κάτι φοβερό. Αν μία γυναίκα νιώθει καλύτερα κάνοντας μπότοξ ή βάζοντας υαλουρονικό, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει άγχος με την εικόνα της: «Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει άγχος με την εικόνα της. Σε κανέναν δεν αρέσει να γερνάει. Όλοι θέλουμε να είμαστε ωραίοι, νέοι και φρέσκοι. Απλά καλό είναι να υπάρχει ένα μέτρο. Βλέπω υπερβολές που δεν ταιριάζουν σε πάρα πολλές τηλεοπτικές και όχι μόνο περσόνες. Νομίζω πως πρέπει να κάνεις πράγματα  που σε διατηρούν στο επίπεδο που αισθάνεσαι ωραία, αλλά μέχρι εκεί».

Στη συνέχεια αποκάλυψε αν προσέχει τη διατροφή και τη σιλουέτα της: «Δεν κάνω ούτε διατροφή ούτε γυμναστική. Ανά περιόδους έχω μπει στον πειρασμό να κόψω το βραδινό φαγητό και τα γλυκά. Τώρα επειδή θέλω να πάρω, ένα-δύο κιλά, τρώω. Είμαι 56 κιλά!».

Όσα χρόνια την ξέρουμε, ποτέ δεν είχε μεγάλες διακυμάνσεις στο βάρος της. Έφτασε ποτέ στα όρια της νευρικής ανορεξίας; «Ποτέ. Δόξα τω Θεώ, η όρεξή μου είναι μεγάλη. Έχω πολύ καλό μεταβολισμό. Αυτό με σώζει, γιατί θεωρώ μεγάλη απόλαυση το φαγητό. Δεν μου αρέσουν οι δίαιτες. Δεν αντέχω να φάω “τόσα γραμμάρια”. Γενικά ως χαρακτήρας, απεχθάνομαι τις απαγορεύσεις και τις στερήσεις», είπε στο «ΕΓΩ WEEKLY!».

Τέλος, αποκάλυψε που ξεσπάει όταν δεν είναι καλά ψυχολογικά. «Πολλές φορές δε νιώθω όμορφη, τις περισσότερες μάλιστα κάνω το λάθος και ξεσπάω στα μαλλιά μου. Η μεγαλύτερη ανασφάλειά μου βγαίνει εκεί, ίσως γιατί δεν έχω πλούσια κόμη. Τις κυριότερες αλλαγές τις κάνω είτε στο χρώμα είτε στο κούρεμα.  Έπειτα το μετανιώνω και λέω: “τι καλά που ήμουν πριν! Τι τη χρειαζόμουν την αλλαγή;”. Μικρό το κακό…τρίχες είναι! Τώρα που υπάρχουν τα εξτένσιονς και οι τρέσες, μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Αφού δεν ξεσπάω σε τίποτε άλλο, είμαι μία χαρά. Φοράω τρέσες!».

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος διαχωρίζει το Γιώργο Λιανό από το Όλα Παίζουν: «Χαντακώνεται το ταλέντο του…»

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλει να ντυθεί νυφούλα

Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Καινούργιου λέει πολλές φορές πράγματα που δεν περιμένεις»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα