Best Of: Οι 5+1 αγαπημένες μας αλλαγές στα μαλλιά των celebrities για το 2018
Getty Images

Έμπνευση για να κάνετε αλλαγές στα μαλλιά σας μπορείτε να βρείτε κυριολεκτικά παντού. Αν όμως θέλετε κάτι που να είναι hot αυτή τη σεζόν, τότε στραφείτε στους celebrities για ιδέες, αφού είναι αυτοί που αλλάζουν τα μαλλιά τους συνέχεια. Και κρίνοντας από τις αλλαγές που έχουν κάνει τους τελευταίους έξι μήνες, μπορούμε ξεκάθαρα να αναγνωρίσουμε ποιο hair look είναι on trend και σας προτείνουμε να το σκεφτείτε σοβαρά πριν την επόμενή σας επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Οι πιο κομψές και stylish αλλαγές στα μαλλιά των celebrities για το 2018

A post shared by @margotrobbie on

  Το μακρύ, ασύμμετρο καρέ της Margot Robbie είναι η επιτομή της κομψότητας.

  A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Το νέο κούρεμα της Selena Gomez πήγε το french chic σε άλλο επίπεδο. We love it!

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Η Dua Lipa υιοθέτησε το trend της σεζόν -κοντό καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα- και έκανε το look της ακόμα πιο edgy και stylish.

Όταν η Emilia Clarke έβαψε τα μαλλιά της στην πλατινέ ξανθιά απόχρωση της Daenerys Targaryen νομίζαμε πως τίποτα δεν θα μας ενθουσιάσει περισσότερο. Αυτό μέχρι που που έκοψε κοντό καρέ!

Την Leighton Meester την αγαπήσαμε ως Blair Waldorf και ποτέ δεν φανταζόμασταν πως θα έδειχνε τόσο εντυπωσιακή και κομψή με πλατινέ-σχεδόν λευκό- ξανθό.  

Πλατινέ ξανθό και κοντό καρέ και για την Cara Delevingne, το οποίο κάνει τα signature φρύδια της να δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα