Ben Affleck: Το απίστευτο post του για την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner

O Ben Affleck και η Jennifer Garner ήταν παντρεμένοι για αρκετά χρόνια, από το 2005  μέχρι τον Απρίλο του 2017 που πήραν διαζύγιο. Το πρώην ζευγάρι έχει από κοινού τρία παιδιά την 13χρονη Violet, την 10χρονη Seraphina Rose Elizabeth και τον 7χρονο,Samuel.

O ηθοποιός εκτιμά  βαθιά και αγαπά την πρώην σύζυγό του κάτι που φάνηκε από το τελευταίο post που έκανε στο Ιnstagram με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας για την Garner,αλλά και την μητέρα του. Συγκεκριμένα, έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Χαρούμενη γιορτή της μητέρας στις δύο πιο απίστευτες μητέρες, οι οποίες μου έχουν δείξει την σημασία της αγάπης». Στο Ιnstagram post απεικονίζονται οι Garner με την μητέρα του Affleck, Christine, να έχουν βγει βόλτα μαζί και στην δεύτερη φωτογραφία είναι ο ηθοποιός μικρός μαζί με την μητέρα του. Επίσης, ο Affleck έγραψε ότι προς τιμή τους έκανε δύο δωρεές σε δύο φιλανθρωπικά κέντρα στο  Cut50’s Dignity που έχει διοργανώσει καμπάνια για φυλακισμένες γυναίκες και στο National Bail Out.

H Garner είχε αποκαλύψει τον προηγούμενο μήνα ότι στην οικογένειά τους έχουν μια ξεχωριστή παράδοση για τη Γιορτή της Μητέρας που επιθυμεί να συνεχίσουν όσο και αν μεγαλώσουν τα παιδιά. Η ηθοποιός είχε αναφέρει πως «όλα τα παιδιά μου κάθονται στα πόδια μου σε κάθε Γιορτή της Μητέρας για να βγάλουμε φωτογραφία. Αλλά μεγαλώνουν όλο και περισσότερο και είναι αστείο».

Ακολουθήστε το InStyle στο Ιnstagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα