Bella Thorne: H αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια της Whoopi Goldberg για τις γυμνές της φωτογραφίες

Η Bella Thorne έπεσε θύμα εκβιασμού όταν κάποιος χάκερ κατάφερε να πάρει γυμνές φωτογραφίες της από το τηλέφωνό της κι αποφάσισε να δημοσιεύσει η ίδια τις φωτογραφίες. Στο post που έκανε στο Instagram έγραψε: “Άντε _ εσύ κι η δύναμη που νομίζεις ότι έχεις πάνω μου.’’ Και παρόλο που αρκετοί έδειξαν να επικροτούν την επιλογή της αυτή, η Whoopi Goldberg δεν είχε την ίδια γνώμη. Στο σόου της The View σχολίασε την κίνησή της star άκρως προκλητική κι υβριστική.

«Εάν είσαι διάσημος, δε με αφορά πόσο χρόνων είσαι, δεν τραβάς τον εαυτό σου γυμνές φωτογραφίες. Με το που βγάλεις τέτοια φωτογραφία, αυτόματα περνά στο Cloud κι είναι διαθέσιμη σε όποιον hacker το θέλει. Εάν δεν το γνωρίζεις αυτό το 2019, είναι πρόβλημα, συγγνώμη. Δεν το κάνεις αυτό» είπε η ηθοποιός.

Η Bella, μαθαίνοντας για τη σκληρή κριτική της Whoopi, της  απάντησε με ένα βίντεο στο Instagram, όπου με δάκρυα στα μάτια δηλώνει ότι αισθάνεται διπλά άσχημα γι αυτό που αναγκάστηκε να κάνει: «Δε θα πω ψέματα. Αηδιάζω με τον εαυτό μου που όλοι έχουν δει τις φωτογραφίε. Κι απλά θέλω να πω ότι βλέποντας αυτήν τη συνέντευξη, αισθάνθηκα πολύ άσχημα για τον εαυτό μου. Κι ελπίζω να είσαι χαρούμενη. Πραγματικά.  Κι είσαι τόσο παρανοϊκή που μπορείς και σκέφτεσαι τόσο φρικτά πράγματα σε μια τόσο απαίσια κατάσταση».

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα