Bella Hadid: Γιατί η αραβική κοινότητα εξοργίστηκε με μια φωτογραφία της στο Instagram;
Instagram @bulgariofficial

Την κατακραυγή εναντίον της βίωσε τα τελευταία 24ωρα η Bella Hadid. Ένα story της στο Instagram έγινε αντιληπτό από την αραβική κοινότητα ως προσβολή των εθνών της και αμέσως ξεκίνησαν τα σχόλια, αλλά και το μποϊκοτάζ εναντίον των προϊόντων που διαφημίζει το διάσημο μοντέλο.

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Η αρχή έγινε όταν το 22χρονο μοντέλο μοιράστηκε ένα απόσπασμα από άρθρο γνώμης των New York Times σχετικά με την σφαγή στο Σουδάν, ρωτώντας «Γιατί η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υποστηρίζουν στρατιωτικούς ηγέτες που σκοτώνουν διαδηλωτές;».  Σε παλαιότερη ανάρτησή της στο Instagram, μπορεί να δει κανείς και το post της με το οποίο εκφράζει την αγανάκτησή της για την αιματοχυσία στο Σουδάν, δηλώνει τη στήριξή της στον λαό του και τους διαδηλωτές.

Η Bella προφανώς ένιωσε και νιώθει τόσο θυμωμένη με τα γεγονότα στη χώρα της Αφρικής που θέλησε να εκφράσει την άποψή της και για τις υπόλοιπες χώρες που έχουν εμπλακεί σ’ αυτή – σύμφωνα με το άρθρο που ανέβασε, η Σουηδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ανέβασε, λοιπόν, ένα story από το αεροδρόμιο του Los Angeles στο οποίο έχει φωτογραφίσει τη μπότα της να «πατάει» πάνω σε σε αεροσκάφη των εν λόγω αραβικών χωρών!

Στην αραβική κουλτούρα – την οποία βεβαίως η Bella γνωρίζει καλά λόγω της Παλαιστινιακής καταγωγής της- το να δείχνει κανείς τη σόλα του παπουτσιού του θεωρείται προσβολή πόσω μάλλον να «πατάει» μ’ αυτή τα αεροσκάφη των δυο χωρών.

Διαβάστε περισσότερα στο PeopleGreece

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα