Becca: Το αγαπημένο brand των γυναικών στο εξωτερικό ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα

Αν έχετε και εσείς μία μικρή –έως μεγάλη- μανία με τα καλλυντικά και διαβάζετε καθημερινά beauty sites και blogs, τότε αποκλείεται να μην έχει πέσει το μάτι σας στο brand Becca. YouTubers και bloggers του εξωτερικού χρησιμοποιούν τα προϊόντα αυτά εδώ και χρόνια, κάνοντάς μας κάθε φορά που βλέπουμε κάποιο tutorial τους να ζηλεύουμε. Κορίτσια, good news: δεν θα ζηλέψουμε ποτέ ξανά, γιατί πλέον τα Becca διατίθενται στη χώρα μας, αποκλειστικά από τα Sephora.

Η λέξη «κλειδί» που περιγράφει την Becca είναι η φυσική ομορφιά. Αν ο στόχος σας κάθε φορά που κάνετε το μακιγιάζ σας είναι να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας και να τονίσετε τα δυνατά σας σημεία και όχι να φορέσετε μία «μάσκα», τότε η Becca είναι το brand που ψάχνατε μέχρι σήμερα. Αν και είμαστε σίγουροι πως μόλις τα δοκιμάσετε, θα τα θέλετε ΟΛΑ, εμείς σας προτείνουμε να ξεκινήσετε αποκτώντας τα προϊόντα που θα δείτε παρακάτω, αφού αποτελούν τη βάση για κάθε makeup look.

Must-Have no1: Backlight Priming FilterBacklight Priming Filter BECCA

Το μυστικό για αψεγάδιαστη επιδερμίδα που λάμπει εκ των έσω είναι πάντα το primer. Κρατάει το μακιγιάζ σταθερό για ώρες, ενώ δημιουργεί την τέλεια βάση για το foundation. Το συγκεκριμένο primer ξεχωρίζει γιατί είναι εμπλουτισμένο με μικροπέρλες τριών διαφορετικών τύπων που φιλτράρουν το φως και το διαχέουν με διαφορετικό τρόπο, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, λαμπερή και φωτεινή. Εκτός από βάση κάτω από το makeup, μπορεί να φορεθεί ακόμα και μόνο του για ένα σούπερ φυσικό αποτέλεσμα.

Must-Have no2: Aqua Luminous Perfecting FoundationAqua Luminous Perfecting Foundation BECCA

Ένα φον-ντε-τεν με ανάλαφρη κάλυψη, διάφανη σα νερό που δίνει ομοιόμορφο χρώμα και αναδεικνύει την επιδερμίδα, χωρίς να έχει το αντιαισθητικό εφέ «μάσκας». Κάθε σταγόνα  χαρίζει στην επιδερμίδα λάμψη, καλύπτει τις ατέλειες, δημιουργώντας ένα απαλό, δροσερό και υγιές αποτέλεσμα. Αν παρόλα αυτά θέλετε μεγαλύτερη κάλυψη, μπορείτε να εφαρμόσετε περισσότερα layers και το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να είναι ανάλαφρο και φυσικό.

Must-Have no3: Under Eye Brightening CorrectorUnder Eye Brightening Corrector BECCA

Το απόλυτο must προϊόν για κάθε νεσεσέρ είναι χωρίς αμφιβολία το concealer. Γιατί να επιλέξετε το συγκεκριμένο; Γιατί κάνει ακριβώς αυτό που θέλετε: έχει πλήρη κάλυψη, χωρίς να είναι «βαρύ» και εξαφανίζει πανεύκολα τους μαύρους κύκλους. Εμπλουτισμένο με υπέρλεπτους παράγοντες λάμψης που αντανακλούν το φως, αυτή η πλούσια, φωτεινή κρέμα παρέχει λεία και ομοιόμορφη κάλυψη, ενώ δεν «κάθεται» σε ρυτίδες, τονίζοντάς τις. Win win!

Must-Have no4: Shimmering Skin PerfectorShimmering Skin Perfector Pressed becca

Θέλετε έξτρα λάμψη; Αυτή η compact πούδρα- illuminator θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας μία απαλή, ιριδίζουσα λάμψη και λαμπερή, βελούδινη υφή. Εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο ή σε στα «ψηλά» του σημεία, όπως τα ζυγωματικά, τα τόξα των φρυδιών και τη ράχη της μύτης και την «καρδούλα» των χειλιών για να ενισχύσετε τη λάμψη υγείας και να δώσετε την τελευταία «πινελιά» στο μακιγιάζ σας.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα –και πολλά ακόμα- θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και στο www.sephora.gr.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα