#BeautyFails: Οι ελληνίδες celebrities και τα λάθη στο μακιγιάζ τους που πρέπει να αποφύγετε
NDP Photo Agency

Υπάρχουν φορές οι διάσημες ελληνίδες μας δίνουν έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις, τόσο στιλιστική, όσο και για τα μαλλιά και το μακιγιάζ μας. Το celebrity status τους όμως δεν τις κάνει αλάνθαστες, οπότε beware: μην αντιγράφετε ό,τι βλέπετε στο instagram. Δείτε παρακάτω πέντε major λάθη στο μακιγιάζ που έκαναν τελευταία διάφορες διάσημες γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ και μάθετε από αυτά για να μην τα κάνετε και εσείς.

Κατερίνα Καινούργιου

katken, λάθη στο μακιγιάζΗ περίπτωση της Κατερίνας σχεδόν μας στενοχωρεί, γιατί ενώ έχει όμορφα χαρακτηριστικά, επιμένει να βάφεται συνέχεια υπερβολικά έντονα. Στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορούμε να μην προσέξουμε το λάθος που έχει κάνει στο μακιγιάζ των χειλιών της με το σκούρο περίγραμμα. Δεν είμαστε στα 90s και δεν είναι η Jenny from the block για να επιλέγει ένα τόσο πιο σκούρο τόνο μολυβιού από αυτόν του κραγιόν.

Αθηνά Οικονομάκουathina, λάθη στο μακιγιάζ

Η Κατερίνα Καινούργιου δυστυχώς δεν είναι η μόνη που έχει το συνήθειο να χρησιμοποιεί πιο σκούρο μολύβι για το περίγραμμα, αφού όπως φαίνεται το αγαπάει και η Αθηνά. Δεν καταλαβαίνουμε και ούτε θα καταλάβουμε τον λόγο ποτέ.

 Σταματίνα Τσιμτσιλή

stam, λάθη στο μακιγιάζΑς ξεκαθαρίσουμε κάτι: τα έντονα, γεμάτα φρύδια είναι τα αγαπημένα μας και θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες στην Cara Delevingne για αυτό. That said, τα υπερβολικά βαμμένα φρύδια για να επιτευχθεί το strong brow look δεν είναι ωραία. Σε αυτή τη φωτογραφία η Σταματίνα μοιάζει λες και έχει πατήσει με δύναμη το μολύβι στα φρύδια της και κανείς δεν χρειάζεται τετραγωνισμένα/ζωγραφισμένα φρύδια για απολαύσει τη φέτα του. Ή για να κάνει οτιδήποτε άλλο.

Δέσποινα Βανδήdespina, λάθη στο μακιγιάζ

Η φωτογραφία αυτή φαίνεται να έχει τραβηχτεί μέρα μεσημέρι, σε ένα χαλαρό καφέ ή εστιατόριο. Για ποιο λόγο κάποιος να πάει για καφέ/φαγητό με τόσο έντονο μακιγιάζ; (Υπερβολικά) τονισμένα φρύδια, foundation που φαίνεται ξεκάθαρα και overlining στα χείλη με πιο σκούρο μολύβι. Γιατί;

Τάμταtamta, λάθη στο μακιγιάζ

Υπάρχει ένας «κανόνας» που λέει πως στο μακιγιάζ ή θα τονίσουμε τα μάτια ή τα χείλη μας. Όχι και τα δύο μαζί, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό. Flash news: ο «κανόνας» αυτός συνεχίζει να υπάρχει και καλά θα κάνετε να τον τηρήσετε και να μην αντιγράψετε το makeup look της Τάμτα.

Βλέποντας όλα τα παραπάνω το συμπέρασμα είναι ένα: πείτε όχι στις υπερβολές!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα