Beauty Trivia: 5 πράγματα που δεν ήξερες για την Galénic
instagram@galenic_official

1.Όλα ξεκίνησαν στο Παρίσι τα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν ο φαρμακοποιός και εφευρέτης των δερμοκαλλυντικών Pierre Fabre  οραματίστηκε μια μάρκα που συνδυάζει το κύρος του φαρμακευτικού κόσμου με τον εκλεπτυσμό του κόσμου της ομορφιάς.

2.Το 1977 δημιουργεί την Galénic, που όπως μαρτυρά και το όνομά της, βασίζεται στη γαληνική επιστήμη, δηλαδή την αρχαία τέχνη παρασκευής καλλυντικών σκευασμάτων με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά.

3.Κάθε προϊόν της Galenic χρειάζεται χρόνια για να δημιουργηθεί. Εννέα μήνες χρειάζονται για την έγκριση  ενός νέου ενεργού συστατικού και χρόνια ολόκληρα για να βρεθεί ο σωστός συνδυασμός. Στη συνέχεια, τεστάρετε  εκατοντάδες φορές για να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα του και η ασφάλεια του.

4.Οι αξιολογήσεις του πραγματοποιούνται στο Κέντρο Κλινικής Έρευνας και Ανάπτυξης που βρίσκεται στο Hotel-Dieu-St-Jacwues στην Τουλούζη, όπου βρίσκομαι σήμερα!

5.Αν θες να δοκιμάσεις ένα προϊόν της Galenic τότε ξεκίνα οπωσδήποτε με τις νέες Masques de Beauté.

Εμπνευσμένες από την παράδοση των σκανδιναβικών χωρών δρουν σε 3 στάδια:

Η θερμαντική μάσκα Warning Detox Mask με μικρο-γαλακτοποιημένη φυτική γλυκερίνη καθαρίζει τους πόρους και απελευθερώνει το δέρμα από τα κατάλοιπα που συσσωρεύονται.

Η κρύα μάσκα καθαρισμού Cold Purifying Mask  με λευκή άργιλο (καολίνη) καθαρίζει το δέρμα και του χαρίζει ματ όψη.

Η ενυδατική δροσιστική μάσκα Quenching Hydrating Mask με υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα αφήνοντάς το απαλό και βελούδινο.

Ακολουθήστε το InStyle στο Ιnstagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα