Beauty Talk: Τι έχει η Ευαγγελία Τσιορλίδα μέσα στο νεσεσέρ της;

Πόσο χρόνο αφιερώνεις στην περιποίησή σου;

Όχι όσο θα ήθελα ή όσο θα έπρεπε, παρόλο που είναι βέβαιο ότι χρειάζομαι πιο πολλή περιποίηση από τις περισσότερες γυναίκες, λόγω του ότι καθημερινά ταλαιπωρώ πολύ το δέρμα και τα μαλλιά Βου. Πραγματικά, αν τα μαλλιά Βου είχαν στόμα, θα μου έλεγαν «Φτάνει πια, όχι άλλη άμμος, όχι άλλο αλάτι!».

Ποια βήµατα ακολουθείς;

Θα βάλω σίγουρα την ενυδατική μου κρέμα και πάντα αντηλιακό. Για να είμαι ειλικρινής, το αντηλιακό Βου το φοράω περισσότερο από την ενυδατική Βου. Είμαι στον ήλιο καθημερινά τουλάχιστον 3 με 4 ώρες γιατί παίζω beach volley και κάνω surf όλο τον χειμώνα και σίγουρα το καλοκαίρι περισσότερο. Φοράω πάντα υψηλό δείκτη. Είναι μύθος το ότι αν φοράς υψηλό SPF δεν μαυρίζεις. Ίσα ίσα, το μαύρισμα αυτό θα είναι και πιο ωραίο και πιο υγιές. Ο ήλιος είναι πολύ επικίνδυνος. Σίγουρα το ανανεώνω ανά δύο ώρες –ιδανικά θα ήθελα και πιο συχνά– και παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ μαυρισμένη.

Και πώς προστατεύεις τα µαλλιά σου;

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται περισσότερο από το δέρμα Βου λόγω της άμμου, του θαλασσινού νερού, του αέρα και του ήλιου. Το καλό είναι πως δεν τα έχω βάψει ποτέ, οπότε δεν υφίστανται επιπλέον φθορά. Χρησιμοποιώ τον ορό από τη σειρά Extentioniste της Kérastase Ιου προστατεύει την τρίχα, την κρατά γερή και βοηθά τα μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα. Επίσης, αν πρόκειται να τα χτενίσω με κάποιο θερμαντικό εργαλείο, απλώνω μια ειδική κρέμα για να τα προστατεύσω. Επιπλέον, προσπαθώ να τα κουρεύω συχνά. Πιο παλιά δεν τα έκοβα, γιατί φοβόμουν ότι δεν θα ξαναμακρύνουν. Τώρα πια γνωρίζω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Με το µακιγιάζ ποια είναι η σχέση σου;

Το νεσεσέρ του μακιγιάζ μου είναι σχεδόν άδειο. Τεν έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου makeup. Είμαι πολύ φαν της terracotta και πάνω σε αυτή βασίζω όλο το μακιγιάζ μου. Με αυτήν κάνω contouring και «κοψίματα», τη χρησιμοποιώ ως ρουζ και την απλώνω στα μάτια για να ζεστάνω το βλέμμα. Τα μόνα επιπλέον αντικείμενα που θα βρει κανείς στο νεσεσέρ μου είναι μια μαύρη μάσκαρα, ένα μαύρο μολύβι ματιών και ένα απαλό nude μολύβι χειλιών που χρησιμοποιώ μόνο ως περίγραμμα. Δεν τα γεμίζω με χρώμα. Το πολύ πολύ να βάλω λίγο lip balm. Αν κάποια στιγμή θελήσω χρώμα στα χείλη, Προτιμώ το Ruby Woo της MAC Cosmetics. Είναι το μόνο κραγιόν που έχω τελειώσει και έχω ξαναγοράσει.

Είσαι ιδιαίτερα προσεκτική µε τη διατροφή σου;

Μου αρέσει η υγιεινή διατροφή. Τεν την κάνω καταπιεστικά για να διατηρούμαι στα κιλά Βου. Την κάνω γιατί Βου αρέσει. Αισθάνομαι ότι ωφελεί τον οργανισμό Βου. Τεν Βου αρέσει το junk food, δεν καπνίζω και πίνω πολύ νερό. Το προτιμώ αντί οποιουδήποτε άλλου ροφήματος. Έχω ένα ισορροπημένο Πρόγραμμα διατροφής, αλλά θα μπορούσα Πραγματικά να ζω με λαχανικά και φρούτα. Πιστεύω πως η σωστή διατροφή έχει σώσει την επιδερμίδα Βου και έχει αντισταθμίσει την έκθεσή Βου στις καιρικές συνθήκες. Επίσης, κοιμάμαι επτά με οκτώ ώρες. Είναι το καλύτερο φάρμακο για τον οργανισμό.

Τα must-haves προϊόντατηςΕυαγγελίας

L’Oréal Paris Paradise Extatic, µάσκαρα, €14.

Dior Backstage Contour Palette, παλέτα για contouring, €49,13.

Apivita Cocoa Butter, lip balm, €5,49, στα φαρµακεία.

La Roche -Posay Hyalu B5 Anti-wrinkle Care Repairing Replumping, αντιρυτιδική κρέµα, €33, στα φαρµακεία.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα