Beauty Τalk: Μιλήσαμε για ομορφιά με την Ελένη Βουλγαράκη
Φαίνεται πως αγαπάς το µακιγιάζ. Βάφεσαι µόνη σου;
Η αλήθεια είναι πως από µικρή τα πήγαινα πολύ καλά µε το µακιγιάζ. Ξέρω τι µου ταιριάζει, ποιες είναι οι ανάγκες µου, αλλά και τι µου αρέσει. Σταδιακά, εξασκήθηκα και νοµίζω ότι τα καταφέρνω πολύ καλά. Ξεκίνησα κάνοντας λάθη, αλλά σιγά σιγά έβλεπα στις φωτογραφ ίες µου τι δεν µου άρεσε και το διόρθωνα την επόµενη φορά. Παλαιότερα θα φορούσα έντονο eyeliner και µαύρο µολύβι σε όλο το άνω βλέφαρο ή θα έβαζα µάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες, πράγµατα που σήµερα δεν θα έκανα. Τώρα πια µπορείς να µάθεις πολλά και από το YouTube, αλλά οµολογώ πως κυρίως µε βοήθησε η εξάσκηση που έκανα µόνη µου.
Είσαι εξίσου επιµελής και µε την περιποίηση της επιδερµίδας σου;
Όταν ήµουν πιο µικρή, δεν πρόσεχα καθόλου και δεν χρησιµοποιούσα κρέµες. Άπλωνα στο πρόσωπό µου µόνο αντηλιακή, γιατί έχω φακίδες και χρειαζόµουν προστασία. Μεγαλώνοντας, έµαθα την αξία της ενυδάτωσης. Όταν ξεκίνησα την τηλεόραση και άρχισα να βάφοµαι καθηµερινά, συνειδητοποίησα πόσο επιβάρυνε αυτό την επιδερµίδα µου. Το βράδυ, µετά το ντεµακιγιάζ, αισθανόµουν το δέρµα µου τροµερά αφυδατωµένο. 
Τι προϊόντα οµορφιάς έχεις στην τσάντα σου; 
Έχω δύο τσαντάκια γεµάτα καλλυντικά. Θα βρεις σίγουρα την BB κρέµα µου, που συνδυάζει ελαφριά κάλυψη και προστασία από τον ήλιο, σκιές σε γήινους τόνους και πολλές, µα πολλές µάσκαρα – ακόµα κι αν έχω κάποια αγαπηµένη, µου αρέσει να δοκιµάζω συνέχεια διαφορετικές. Επίσης, έχω πάντα µαζί µου ένα κραγιόν –γιατί, ακόµα κι αν το µακιγιάζ µου είναι ελαφρύ, σίγουρα θα προσθέσω κραγιόν– και κονσίλερ. ∆εν πάω πουθενά χωρίς κονσίλερ. 
Ποιο είναι το go-to µακιγιάζ σου;
Καθηµερινά, θα φορέσω την BB κρέµα µου, λίγο ρουζ, µια σκιά σε γήινη απόχρωση και άφθονες στρώσεις µαύρης µάσκαρα. Για να το κάνω πιο βραδινό, τονίζω τη σκιά και προσθέτω eyeliner και κραγιόν σε ροζ απόχρωση. 
Έχεις κάποιο beauty icon από το οποίο εµπνέεσαι;
Ακολουθώ στο Instagram την Dua Lipa. Μέσα από το account της µπορείς να δεις όλες τις τάσεις στο µακιγιάζ, από neon σκιές, µέχρι έντονα φρύδια, αλλά είναι δύσκολο να µπορέσει κανείς να τα αντιγράψει. Βέβαια, µου αρέσουν πολύ και τα πιο nude, ανεπιτήδευτα, φυσικά looks, όπως είναι εκείνα της Gigi Hadid και της Hailey Baldwin. 
Ποια συνήθεια οµορφιάς θέλεις να αποκτήσεις και ποια να κόψεις;
Προσπαθώ να πίνω περισσότερο νερό, γιατί κάνει πολύ καλό στην υγεία του δέρµατος, και πρέπει οπωσδήποτε να σταµατήσω να τραβάω τις βλεφαρίδες µου. Το κάνω όταν είµαι απορροφηµένη στις σκέψεις µου ή αφηρηµένη. Ευτυχώς, έχω πυκνές βλεφαρίδες και δεν φαίνεται αυτή η κακή µου συνήθεια.

Τα Must-Haves της Ελένης:

Huda Beauty Desert Dusk Eyeshadow Palette, παλέτα σκιών, €69,95.

Seventeen Natural Matte Silky Blusher, ρουζ στην απόχρωση 02 Hazelnut.

Smashbox Camera Ready BB Cream µε SPF35, €31,50.

Radiant Matt Lasting Lip Color, υγρό κραγιόν στην απόχρωση 01.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα