Beauty Essentials: Τα «έξυπνα» προϊόντα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας στις διακοπές

Η καλύτερη εποχή του χρόνου, aka το καλοκαίρι, είναι εδώ για τα καλά και πλέον μετράμε αντίστροφα τις μέρες για να φύγουμε διακοπές. Είτε πάτε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, είτε περάσετε την άδειά σας σε μία σκηνή στην παραλία, δεν μπορείτε να αποφύγετε το packing της βαλίτσας σας, με τα απαραίτητα ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά. Όσον αφορά στα δύο πρώτα δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε παραπάνω από το να σας πούμε απλά να πάρετε όσο το δυνατόν λιγότερα, αλλά στο κεφάλαιο «προϊόντα ομορφιάς» έχουμε να σας δώσουμε την καλύτερη λύση. Για αρχή θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα και να επιλέξετε προϊόντα με μικρές συσκευασίες, που δεν πιάνουν πολύ χώρο μέσα στο νεσεσέρ σας. Τα Sephora έχουν ακριβώς αυτά που ψάχνετε και χρειάζεστε και εμείς συγκεντρώσαμε αυτά που θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές.sephora 2

  • Καμία δεν θέλει να πάει διακοπές χωρίς το άρωμά της, αλλά μάλλον είναι πολύ δύσκολο να κουβαλήσετε μαζί σας ένα μεγάλο, γυάλινο μπουκάλι. Το μίνι σπρέι Eau de Toilette χωράει ακόμα και στην πιο μικρή τσάντα για να αρωματίζεστε εύκολα όλη την ημέρα. Εμείς ξεχωρίζουμε αυτό με το άρωμα Monoi, αφού είναι ό,τι πιο καλοκαιρινό έχουμε μυρίσει!
  • Καλά τα αρώματα βέβαια, αλλά ακόμα πιο βασικό είναι να έχετε μαζί σας αποσμητικό. Φυσικά και μπορείτε να γλυτώσετε και από αυτό χώρο, αφού τα Always Fresh Deodorant Wipes βρίσκονται μέσα σε ένα πρακτικό φακελάκι που χωρά στην τσέπη και στην τσάντα σας. Όπου κι αν είστε μπορείτε να ανανεωθείτε και θα μυρίζετε φρεσκάδα για 24 ώρες, χωρίς άγχος για λευκά ίχνη στα ρούχα σας.
  • Γιατί να κουβαλάτε μαζί σας ολόκληρο μπουκάλι αφρόλουτρο, όταν μπορείτε απλά να πάρετε μερικά Capsule de Crème de Douche; Οι μονοδόσεις της συσκευασίας διατίθενται σε μία ποικιλία αρωμάτων για να χρησιμοποιείτε διαφορετικό κάθε μέρα ανάλογα με τη διάθεσή σας.
  • Μετά το ντους, απαραίτητο βήμα είναι η ενυδάτωση του σώματος και το Beurre Corps Super Nourrissant με τη συσκευασία των 95ml είναι ιδανική για κάθε ταξίδι.
  • Πριν την βραδινή έξοδο, απλώστε στο πρόσωπό σας μία από τις μίνι μάσκες Masque nuit, οι οποίες ανάλογα με τα συστατικά τους χαρίζουν ενυδάτωση, λάμψη, ενώ ταυτόχρονα λύνουν κάθε δερματικό σας «πρόβλημα». Εμείς λατρεύουμε αυτή με τον λωτό, αφού ξεδιψά το δέρμα με ενυδάτωση που διαρκεί και απαλύνει τα σημάδια της κούρασης.
  • Αν δεν θέλετε να βαφτείτε σε όλο το πρόσωπο, μία μάσκαρα θα τονίσει το βλέμμα σας, ώστε να δείχνετε πιο ξεκούραστες και λαμπερές. Η Outrageous curl mini – Dramatic volume and curve mascara είναι ιδανική, αφού θα σας χαρίσει βλεφαρίδες με όγκο και ατελείωτη καμπύλη.
  • Μετά την επιστροφή στο ξενοδοχείο/σπίτι/σκηνή, όσο κουρασμένες κι αν είστε θα πρέπει οπωσδήποτε να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας. Τα Cleansing Wipes αποτελούν την ιδανική λύση για αποτελεσματικό και πρακτικό ντεμακιγιάζ χωρίς ξέβγαλμα, όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς να αφήνουν λιπαρή ή κολλώδη αίσθηση στην επιδερμίδα. Εμείς για το καλοκαίρι λατρεύουμε αυτά με νερό καρύδας, που καταπραΰνουν το πρόσωπο.
  • Last but not least, τα Express Nail Polish Remover Wipes είναι απαραίτητο να βρίσκονται στην τσάντα σας συνέχεια (χειμώνα-καλοκαίρι), αφού μπορείτε να ξεβάψετε στο άψε σβήσε τα νύχια σας, αφαιρώντας το βερνίκι μέσα σε 1 λεπτό.
Γεμίστε το νεσεσέρ σας λοιπόν και.. καλές διακοπές! Διαβάστε επίσης: Βρήκαμε το προϊόν που χρησιμοποιεί η Ελένη Τσολάκη για να δείχνουν τα πόδια της μαυρισμένα Μαρία Ηλιάκη: Βρήκαμε την μπρονζέ πούδρα που χρησιμοποιεί για να δείχνει μαυρισμένη Editor’s Choice: Ορίστε γιατί πρέπει να βάλετε στη βαλίτσα σας αυτά τα προϊόντα φέτος το καλοκαίρι Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα