Beauty Editor VS περιττά κιλά: Σημειώσατε 1-0

Σοκολάτες, παγωτά, κόκα κόλα, πατάτες τηγανητές, μακαρόνια και όλα τα λοιπά, υπέροχα πράγματα που τρώγονται είναι.. (you guessed it) υπέροχα. Αν μπορούσα να τρώω μόνο αυτά καθημερινά, θα το έκανα. Για να είμαι ειλικρινής, σχεδόν το έκανα φέτος τον χειμώνα, μέχρι πρόσφατα, που ο δρόμος με έβγαλε στα μαγαζιά και συνειδητοποίησα με τρόμο πως είχα ανέβει νούμερο στα ρούχα μου. Φυσικά και τα αγόρασα, αν αυτό αναρωτιέστε, κυρίως γιατί δεν μου κούμπωναν πλέον πολλά από αυτά που είχα ήδη. Η συγκεκριμένη βόλτα όμως ήταν και ένα ισχυρό wakeup call, γιατί οι καθρέπτες που βρίσκονται σε απόσταση λίγων εκατοστών από το σώμα, φρόντισαν να δω τα πάντα από πολύ κοντά σε καθόλου κολακευτικό –ούτε καν για την Bella Hadid- φως.

Σε δύο και κάτι μήνες το καλοκαίρι θα είναι εδώ και ήδη ήξερα τι θα γίνει: δεν θα θέλω να βγω με μαγιό στην παραλία, ενώ αν βγω απλά θα νιώθω ανασφάλεια και θα προσπαθώ να κάτσω ή περπατήσω με τρόπο που δεν θα αποκαλύπτει την κοιλίτσα, τον ποπό και τα ψωμάκια μου που έφαγαν καλά φέτος και αυτό βγήκε προς τα έξω.

Αποφάσισα λοιπόν να καταστρώσω αμέσως σχέδιο: δίαιτα με πρασινάδες, καροτάκια, αγγουράκια και λοιπά άκρως υγιεινά, αλλά όχι τόσο γευστικά τρόφιμα και γυμναστική στο γυμναστήριο που γράφτηκα από τον Σεπτέμβριο, αλλά πήγα 3 φορές συνολικά.

Το σχέδιο ήταν έτοιμο και εγώ ξεκίνησα να το εκτελώ. Όλα πήγαιναν καλά, αλλά εγώ ήθελα να πηγαίνουν καλύτερα – όπως πήγαιναν κάποια χρόνια πριν, όταν δεν ήμουν 30. Ακριβώς για αυτό αποφάσισα να πάρω μία μικρή βοήθεια, την οποία βρήκα στο συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα και σύσφιγξη SLIM DESIGN™ GELULE MINCEUR της Elancyl.

Τι κάνει; Περιορίζει την όρεξη, μειώνει την αποθήκευση λιπών και σακχάρων, καίει λίπος, δίνει ενέργεια, ενώ περιέχει και βιταμίνες (C, B2, B3, B6).  Και ξέρετε τι; Ήδη έχω παρατηρήσει πως τα κιλά φεύγουν λίγο πιο εύκολα και γρήγορα από όταν έκανα μόνο δίαιτα και γυμναστική. Πλέον, μόλις πάω στο γραφείο, παίρνω δύο κάψουλες μαζί με το πρωινό μου και μετά συνεχίζω τη μέρα μου, ξέροντας πως έχω δώσει το πιο δυνατό ξεκίνημα στον μεταβολισμό μου.

Επόμενος στόχος: να ανακαλύψω το holy grail προϊόν που θα εξαλείψει ή έστω μειώσει την νέα μου κολλητή φίλη, aka την κυτταρίτιδα. Τα τεστ έχουν ξεκινήσει και μόλις έχω verdict θα σας ενημερώσω asap.

Εσείς τι περιμένετε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα