Beauty Editor VS περιττά κιλά και κυτταρίτιδα: Σημειώσατε 2-0

Πριν από περίπου ένα μήνα σας είχα μιλήσει για τον τρόμο που είχα περάσει σε δοκιμαστήρια καταστημάτων, όταν είδα τα (ξεκάθαρα not-in-good-way) juicy οπίσθιά μου στους καθρέπτες. Ξέρετε ποιους, εκείνους με τον απαίσιο φωτισμό από πάνω, που υπάρχουν για να μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα. Το κακό της υπόθεσης είναι βέβαια πως δεν έφταιγαν αυτά για τα έξτρα κιλάκια και την κυτταρίτιδά μου. Έφταιγα εγώ και για αυτό αποφάσισα εκείνη τη στιγμή να ξεκινήσω δίαιτα και γυμναστική. Ναι, και τα δύο είναι αποτελεσματικά, αλλά όλες θέλουμε αυτά τα αποτελέσματα να έρθουν πιο γρήγορα, για αυτό και δεν έκατσα με σταυρωμένα τα χέρια. Η βοήθεια ήρθε από το συμπλήρωμα διατροφής για αδυνάτισμα και σύσφιγξη Slim Design Gelule Minceur της Elancyl, το οποίο αποδείχτηκε σωτήριο.

Ακριβώς αυτό με έκανε να μπω στο site της εταιρίας (είναι άλλωστε η ειδικός στο αδυνάτισμα) και να δω τι άλλα προϊόντα θα μπορούσαν να με βοηθήσουν, ειδικά στο θέμα «κυτταρίτιδα». Το Slim Design Huile Minceur της Elancyl μου φάνηκε ιδανικό για την περίπτωση και σύντομα έγινε δικό μου.

Τι είναι και τι κάνει ακριβώς; Πρόκειται για ένα διφασικό έλαιο αδυνατίσματος με βάση την καφεΐνη, το οποίο δρα ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού, τις ραγάδες και τη χαλάρωση του δέρματος. Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν! Όπως όλα τα διφασικά προϊόντα, έτσι κι αυτό αποτελείται από μία υδάτινη και μία ελαιώδη φάση – απλώς κουνάτε το μπουκάλι, ψεκάζετε τις περιοχές που χρειάζονται «βοήθεια και κάνετε ένα απαλό μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί η σύνθεση. Λίγοι ψεκασμοί αρκούν btw. Δεν θα σας κουράσω με την «χημεία» του προϊόντος (ναι, φυσικά και έψαξα όλα τα συστατικά), αλλά θα σας πω τα εξής: έχει πολύ ευχάριστη υφή, μυρίζει τέλεια και –κυρίως μέσα σε δύο βδομάδες είδα σημαντική μείωση στα ψωμάκια και την κυτταρίτιδά μου.

Πλέον, κάθε πρωί, μετά το ντους μου, σειρά έχει το Huile Minceur και δεν έχω σκοπό να σταματήσω ούτε όταν τελειώσει το πρώτο μου μπουκάλι. Γιατί αν έχω δει αποτελέσματα μέσα σε δύο βδομάδες, τι θα γίνει σε ένα μήνα;

The secret is out, εσείς θα μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα