Νέα

Bάσω Λασκαράκη: Η στιγμή που ο πρώην σύζυγός της θα αποκτήσει νέα σύντροφο

Πόσο έτοιμη είναι να δεχτεί μια νέα σχέση στη ζωή του πρώην σύζυγού της;

 

InStyle.gr

vaso-laskaraki-people-240-3

Η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του People και μίλησε για όλα.

Η σχέση σου με τον Γιάννη μετά το διαζύγιο, σε ανθρώπινο επίπεδο, έχει διαταραχτεί;

Ξέρεις ποιο είναι το αστείο σε τέτοιες καταστάσεις… οι τριβές υπάρχουν μέχρι να πάρεις απόφαση να χωρίσεις. Μετά το χωρισμό βλέπεις τα πράγματα πιο απλά και πιο καθαρά. Ο Γιάννης θα είναι πάντα ο πατέρας του παιδιού μου. Οι τρεις μας θα είμαστε πάντα οικογένεια. Εγώ εκτιμώ πράγματα στον Γιάννη και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Πάντα θα έχουμε στήριγμα ο ένας τον άλλον και για την Εύα και για εμάς. Και καλό είναι αυτό να μην το ξεχνάνε τα ζευγάρια όταν χωρίζουν. Δεν πρέπει να πετάμε τα καλά στοιχεία ενός ανθρώπου. Ό,τι κι αν έχει συμβεί, είναι ο ίδιος άνθρωπος που αγαπήσαμε, ερωτευτήκαμε και επιλέξαμε να κάνουμε οικογένεια.

Έχεις σκεφτεί τη στιγμή που θα δεις τον Γιάννη με νέα σύντροφο; Μπορείς να είσαι φίλη με κάποιον με τον οποίο έχεις χωρίσει;

Από τη στιγμή που έχουμε χωρίσει, ο καθένας μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε ευτυχισμένοι και πάνω από όλα να είναι ευτυχισμένη η Εύα. Σίγουρα δεν με εκφράζει το πρότυπο της Σουηδίας, όμως θα σου ξαναπώ ότι ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Εγώ πλέον είμαι έτοιμη να την αντιμετωπίσω.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Πηγή: Peoplegreece.com

 

InStyle.gr