Baria Alamuddin: Γνωρίστε την cool πεθερά του George Clooney

Τι συμβαίνει όταν ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood- ακούγεται cliché αλλά εν προκειμένω ισχύει- αποφασίζει να παντρευτεί, να νοικοκυρευτεί και να αποκτήσει γυναίκα και παιδιά; O George Clooney είχε κλείσει και την έκτη δεκαετία της ζωής του χωρίς να έχει δώσει δήγματα ενός ανθρώπου που προορίζεται για σύζυγος και πατέρας, με την καριέρα του και τις ακτιβιστικές του δράσεις να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του, περιοριζόταν σε πρόσκαιρες λύσεις με τις γυναίκες και αποφυγή των δεσμεύσεων που συνεπάγεται μία σταθερή σχέση.

Το «έξυπνο πουλί»: Ούτε ο ίδιος δε θα είχε φανταστεί πως έχοντας περάσει πια τα 50 θα γνωρίσει εκείνον τον περιβόητο έρωτα με την πρώτη ματιά, που μόνο στις ταινίες που συμμετέχει θα μπορούσε να συναντήσει κανείς. Χωρίς σενάριο όμως και χωρίς καμία προειδοποίηση, ο Clooney εντυπωσιάστηκε από την Amal Alamuddin, μία γυναίκα μακριά ίσως από τα πρότυπα που είχε συνηθίσει να τον περιτριγυρίζουν και να τον κοιτάζουν σα θεό. Επίσης ώριμη ηλικιακά, με γνώσεις που δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει κανείς και μία αξιοζήλευτη πορεία πίσω της, η γοητευτική μελαχρινή είναι μία καταξιωμένη δικηγόρος με ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα, που τίποτα δε θα είχε να επωφεληθεί από τη σύναψη μίας σχέσης για κοινωνικό αριβισμό, ακόμη και με το star του Hollywood.

You had me at Hello: Έχοντας πλέον αποκτήσει και δίδυμα παιδιά, τόσο ο George όσο και η Amal έχουν μιλήσει για τον εντελώς απρόβλεπτο έρωτα που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον, σα μία πηγαία αμοιβαία έλξη και παράλληλα μία ζεστή οικειότητα παρόλο που δε γνωρίζεις τον άλλον παρά μόνο λίγες ώρες. Και εκεί που ορκιζόμασταν πως το πιο stylish ζευγάρι στο δικό τους ηλικιακό πεδίο ήταν οι David και Victoria Beckham, άντε και οι Brangelina για τα πιο mainstream γούστα, εμφανίστηκαν οι Clooney στο κόκκινο χαλί και μας έκαναν να ανατρέψουμε τα δεδομένα μας. Κι αν νομίζατε πως τυχαία η Amal έχει τόσο γούστο και πηγαίο class, πλανάστε.

Πίσω από μία ισχυρή γυναίκα, κρύβεται μία άλλη ισχυρή γυναίκα: Και όχι οποιαδήποτε, αλλά αυτή που τη γαλούχησε και φρόντισε να γίνει η δυναμική και ανεξάρτητη Amal που θαυμάζουμε σήμερα. Η μητέρα της Amal , η δημοσιογράφος πολιτικού ρεπορτάζ Baria Alamuddin διαθέτει επίσης αυτό το «κάτι» που καθιστά αδύνατο να μη συγκεντρώσει τα βλέμματα και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός την έχει αποθανατήσει να συνοδεύει είτε την κόρη είτε το γαμπρό της. Ντυμένη πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας, έχει μία έμφυτη κομψότητα και γοητεία που δε φθείρεται στο χρόνο. Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις της, για να επιβεβαιωθείτε για ακόμη μία φορά πως το στιλ δεν έχει ηλικία.

BARIA ALAMUDDIN

BARIA ALAMUDDIN

BARIA ALAMUDDIN

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα