She bangs! Η Beyoncé έκοψε αφέλειες
Beyoncé feat. Jay-Z – Deja Vu ft. Jay-Z

H Queen B είναι από τις celebrities τις οποίες πρέπει να παρακολουθούμε στενά, πολύ στενά, ώστε να προλαβαίνουμε όλες τις αλλαγές στα μαλλιά της. Απο κοντά σε μακριά και το αντίστροφο, από πολλαπλά κοτσιδάκια σε μεταξένιες τούφες… ό, τι και να κάνει της πηγαίνει αλλά εμείς χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν την είδαμε πλάι στο σύζυγό της στη συναυλία Global Citizen Festival που έγινε στη Νέα Υόρκη με τις νέες της αφέλειες.

Βλέπετε, είμαστε mega fans και ένα από τα πιο αγαπημέναμας hairstyles ήταν εκείνο που είχε το 2006 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ της με τίτλο Deja Vu. Και τότε είχε αυτές τις μακριές, όμορφες αφέλειες που βρίσκουμε πως της πηγαίνουν περισσότερο από κάθε άλλο κούρεμα. Ναι, σίγουρα περισσότερο από το καρέ με χωρίστρα στη μέση. Θυμηθείτε τη…

beyonce-2006

Η Beyonce σε φωτογραφία από το άλμπουμ Deja Vu

Σίγουρα συμφωνείτε μαζί μας αλλά αν μια φωτογραφία δεν είναι αρκετή για να σας πείσει, με ένα κλικ παρακάτω μπορείτε να δείτε όλο το video clip για το τραγούδι Deja Vu και να θαυμάσετε τη Beyonce (πάλι στο πλάι του Jay Z) με αφέλειες σε όλο της το μεγαλείο (και με αρκετά διαφορετικά στιλ. We Love you B!

Δείτε ακόμα: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Beyoncé – Jay Z: Αυτή είναι η υπερπολυτελής έπαυλη που σκέφτεται να αγοράσει το ζευγάρι

Beyoncé: Όλες οι λεπτομέρειες από το γάμο της που δεν ξέραμε

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα