Bang Bang! Πέντε celebrities που έκοψαν πρόσφατα αφέλειες

Αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις της ομορφιάς, τότε όσον αφορά στα κουρέματα έχετε δύο επιλογές: το καρέ ή τις αφέλειες (ή ένα συνδυασμό και των δύο). Αν η επιλογή σας είναι οι αφέλειες, τότε σας προτείνουμε να βιαστείτε λίγο γιατί το καλοκαίρι δεν αργεί και –πιστέψτε μας- δεν θέλετε να έχετε μαλλιά στο μέτωπό σας όταν κάνει ζέστη. Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική, αφού ότι αφέλειες και να κόψετε θα έχουν μακρύνει μέχρι η θερμοκρασία να ανέβει πολύ.

Πάρτε έμπνευση από τις παρακάτω πέντε celebrities που έκοψαν αφέλειες πρόσφατα και αποφασίστε ποιες θα κάνετε εσείς. Το μόνο που θα μένει μετά είναι να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο και να μαζέψετε όλο σας το θάρρος. You can do it!

Η Taylor Hill και οι “see-though αφέλειες”

taylor hill, bangs, αφέλειες
Splash News

Θέλετε αφέλειες που να μην απαιτούν πολύ styling; Οι αραιές, see-though bangs της Taylor είναι ιδανικές, αφού μπορούν εύκολα ακόμα και να κρυφτούν μέσα στα υπόλοιπα μαλλιά σας.

 Η Emma Watson και οι “πολύ κοντές αφέλειες”

emma watson, αφέλειες, micro bangs
Splash News

Οι πολύ κοντές αφέλειες, aka micro bangs, δεν είναι αυτό που θα λέγαμε σέξι ή θηλυκό, για αυτό και δεν τις προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες άνω των 20. Η Emma πάντως έχει καταφέρει να τις κάνει να δείχνουν όλα τα παραπάνω, εκτός από σοφιστικέ και στιλάτες. Μήπως να το τολμήσουμε και εμείς;

Η Selena Gomez και οι “δοκιμαστικές” αφέλειες

selena gomez, αφέλειες, bangs
Splash News / Ideal Image

«Θα μου πηγαίνουν; Δεν θα μου πηγαίνουν;» Κάτι τέτοιο σκεφτόταν μάλλον η Selena και αποφάσισε να κόψει τις πιο safe αφέλειες που θα μπορούσε ποτέ κανείς. Είναι αρκετά μακριές, είναι πολύ αραιές, κρύβονται εύκολα και θα μακρύνουν γρήγορα. Ιδανικές για τις αναποφάσιστες!

 Η Δέσποινα Καμπούρη και οι αφέλειες “κουρτινάκια”

Οι curtain bangs είναι οι αφέλειες που στη μέση είναι πιο κοντές από τις άκρες και μπορούν να χωριστούν είστε στα πλάγια, είτε στη μέση, κυριολεκτικά σαν «κουρτινάκια». Τις είχε η Brigitte στα 60s, τις έκανε δημοφιλείς η Alexa Chung και πλέον τις έχει και η Δέσποινα. Εσείς ακόμα;

 Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και οι “κλασικές” αφέλειες

Οι «κλασικές» αφέλειες είναι οι ίσια κομμένες, που φτάνουν μέχρι πάνω από τα μάτια. Είναι μία safe επιλογή και πηγαίνει στις περισσότερες γυναίκες. Ένα μεγάλο μπράβο πάντως στην Πηνελόπη για το θάρρος της να το κάνει λίγο πριν ξεκινήσει το Dancing with the Stars. Φαντάζεστε να έχετε πρόβες χορού πολλές ώρες τη μέρα και να έχετε αφέλειες να πέφτουν στο ιδρωμένο σας πρόσωπο; Not fun!

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα