Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποχώρησε οριστικά από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποχώρησε οριστικά από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη

Η Μπάγια Αντωνοπούλου απουσιάζει από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη τις τελευταίες ημέρες, αφού δεν έχει εμφανιστεί εκεί από την Τρίτη. Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου επιβεβαιώθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως η δημοσιογράφος δεν θα ξανά επιστρέψει. Άνθρωπος από το περιβάλλον της είπε πως η απόφασή της είναι πλέον οριστική, σε μήνυμα που έστειλε στην παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής.

Σύμφωνα με όσα λέγονται υπήρξε ένα «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στην Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Γιώργο Παπαδάκη που δημιουργήθηκε στα παρασκήνια της εκπομπής. Ο δημοσιογράφος είναι ένας άνθρωπος που είναι αρκετά αυστηρός με τους συνεργάτες του, τελειομανής και απαιτεί από τους γύρω του, να δίνουν κάτι παραπάνω από το 100% του εαυτού τους, κάτι που όπως φαίνεται τον έφερε σε νύξη με τη νεαρή του συνεργάτη.

Η Μπάγια από την πλευρά της δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, ενώ η μόνη της ανάρτηση στα social media έκτοτε, ήταν αυτή για τα γενέθλιά της, στης οποίας τη λεζάντα έγραψε: «Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας Να είστε πάντα καλά..και να χαμογελάτε!!!!
#birthdaygirl #happygirl #mybirthday #29#smile».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σας ευχαριστώ για τις ευχες σας?Να είστε πάντα καλά..και να χαμογελάτε!!!! #birthdaygirl #happygirl #mybirthday #29 #smile

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baya Antonopoulou? (@bayaant) στις

Ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από τον αέρα της εκπομπής του, είπε για την Μπάγια:

«Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί».

Πηγή Peoplegreece.com

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα