Bad hair, You should care! Τα χτενίσματα των celebrities που πρέπει να αποφύγετε

Είναι διάσημες, είναι επιτυχημένες και κάποιες έχουν εκατομμύρια followers στα social media. Τι σημαίνει όμως αυτό; Πως πρέπει να ακολουθείτε τυφλά το παράδειγμα των παρακάτω Ελληνίδων celebrities; Στην περίπτωση των χτενισμάτων τους, η απάντηση είναι ένα μεγάλο, φωτεινό –τόσο φωτεινό που φωσφορίζει- ΟΧΙ.

Τα χτενίσματα που πρέπει να μείνουν στο παρελθόν

Οι παρακάτω celebrities έκαναν κάποιες εμφανίσεις, τις οποίες ολοκλήρωσαν με χτενίσματα που θα θεωρούνταν ίσως ωραία πριν από 10, 15 χρόνια, αλλά –trust us- σίγουρα δεν είναι σήμερα. Αν παρόλα αυτά, έχετε να παρευρεθείτε σε ένα γάμο, μία βάφτιση ή κάποιο άλλο event στο οποίο θα συναντήσετε την πεθερά, τις μακρινές σας ξαδέρφες και κάθε λογής θεία που δεν θυμόσασταν καν ότι υπάρχει, δοκιμάστε τα συγκεκριμένα χτενίσματα άφοβα. Αν πάλι όχι, μείνετε μακριά τους, εκτός αν το look σας θέλετε να θυμίζει κάτι από το Ρετιρέ και την δεκαετία του 1980. my eyes, phoebe, friends, gifΠριν δείτε τα χτενίσματα, σας προειδοποιούμε: Don’t try these at home. For the love of God.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, το μαλλί «μπομπονιέρα» λατρεύεται από πολλές ελληνίδες celebrities. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η no.1 fan του, αφού δοκιμάζει πολλές παραλλαγές του. Εδώ δοκίμασε το «μπομπέ» μισό μισό χτένισμα, το οποίο σίγουρα σταθεροποίησε με πολλά κιλά λακ.

Το στιλ της Grace Kelly είναι διαχρονικό, κομψό και πάντα θα μας αρέσει, αλλά στην απόπειρα της Τζένης Μπαλατσινού να αντιγράψει το χαρακτηριστικό της χτένισμα κάτι πήγε πολύ λάθος.

Μην είναι η Τάμτα αυτή; Μην είναι μία άλλη  Τζόαν Κόλινς στο ρόλο της Αλέξις Κάρρινγκτον στη Δυναστεία. Οι απόψεις διίστανται.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τις αγαπημένες μας celebrities. Τα σγουρά μαλλιά μας αρέσουν πολύ. Ο συνδυασμός όμως της Mairiboo με τις τόσο σφιχτές μπούκλες μας φέρνει στο μυαλό την Honey Boo Boo στα καλλιστεία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Υπάρχει ο ωραίος κότσος, γεμάτος όγκο και υπάρχει και αυτός της Ελένης Μενεγάκη. Αν και γενικά τα μαλλιά της μας αρέσουν, το συγκεκριμένο χτένισμα την κάνει να μοιάζει με «κουμπάρα» στο γάμο της ξαδέρφης της.

Καλές οι μπούκλες κορίτσια, αλλά φροντίστε να τις κάνετε αρκετές ώρες πριν βγείτε, για να αποφύγετε το εφέ «παρανυφάκι», που αντιμετωπίζει εδώ η Αθηνά Οικονομάκου.

I’m a Barbie Girl in a Barbie World. Αυτό θα μπορούσε ξεκάθαρα να τραγουδάει εδώ η Λάουρα Νάργες, η οποία συνδύασε όγκο και extensions, με πλατινέ ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα