Back to Basics: 10+1 τρόποι για να φορέσετε το αγαπημένο σας λευκό t-shirt

Ένα από τα κομμάτια που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας σε άπειρα σχέδια και αποχρώσεις, είναι αυτό το αγαπημένο και πολύ βολικό basic λευκό T-shirt. Μας έχει βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση και μας έχει δώσει τη λύση σε εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επειδή ξέρουμε πόσο το αγαπάτε, σας δίνουμε μερικές ιδέες για να το συνδυάσετε και να κάνετε statement με αυτό το τόσο απλό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που όλες μας δυσκολευόμαστε να βρούμε τι θα φορέσουμε, αυτός ο οδηγός θα σας φανεί πολύ χρήσιμος.

  1. Φορέστε το με ένα εντυπωσιακό statement κολιέ. Αντιλαμβάνεστε πως με ένα κόσμημα, το αγαπημένο σας μπλουζάκι δεν θα είναι το ίδιο και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αδιάφορο.
  2. Συνδυάστε το με μια full skirt. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ θηλυκό και ταυτόχρονα θα δώσετε και στα δύο κομμάτια έναν διαφορετικό χαρακτήρα.
  3. Φυσικά το πιο απλό είναι και το προφανές, ένα ιδιαίτερο σακάκι, ή ακόμα και ένα δερμάτινο jacket τις μέρες που κάνει κρύο συνδυάζονται ιδανικά με ένα basic t-shirt.
  4. Ακόμα ένας πολύ επίκαιρος τρόπος να το φορέσετε είναι με σουέντ φούστα ή σορτς, για casual chic αποτέλεσμα.
  5. Τα σκισμένα jeans επίσης, συνδυάζονται και αυτά ιδανικά με απλά, basic τοπ, γιατί οποιοδήποτε διακοσμητικό στοιχείο χαλάει το σύνολο, μιας και τα distressed κομμάτια δεν χρειάζονται επιπλέον προσπάθεια για να κάνουν εντύπωση.
  6. Το καπέλο, είναι ένα αξεσουάρ που δεν τολμάτε οι περισσότερες, μην ξεχνάτε όμως ότι μπορεί να δώσει εξαιρετικό χαρακτήρα σε ένα απλό μπλουζάκι και όχι μόνο.
  7. Κάντε layering με μπλουζάκια διαφορετικών χρωμάτων. Φορέστε τα όλα μαζί και όπως θα διαπιστώσετε, είναι σαν να φοράτε μια μπλούζα που έχει τον δικό σας χαρακτήρα.
  8. Φορέστε το με μια pencil φούστα, συνδυασμός που είναι ιδανικός και για το γραφείο, όπου τα crop tops σχεδόν απαγορεύονται.
  9. Κάντε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα πιο φθινοπωρινό, φορώντας από μέσα ένα απλό t-shirt ή φανελάκι.
  10. Συνδυάστε το με μία φούστα με κρόσσια, που είναι τάση για φέτος και κάντε statement με ένα απόλυτα ισορροπημένο σύνολο.
  11. Τέλος, για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, φορέστε μια φούστα ή παντελόνι με κεντήματα και πολλά διακοσμητικά στοιχεία, και συνδυάστε τα με ένα απλό τοπ. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε καταφέρει να κάνετε το μπλουζάκι σας πιο βραδινό και φυσικά θα έχετε την απόλυτη ισορροπία στο σύνολό σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα