Back to school: Φέτος η μόδα στα μαλλιά μας θέλει …μαθήτριες

Αλογοουρά και κορδέλα για την ώρα της γυμναστικής, κοριτσίστικά κοτσιδάκια με κορδέλα ή χωρίς: Όλες είχαμε κάνει αυτά τα χτενίσματα στο σχολείο (τουλάχιστον οι γεννημένες ως το 1985) αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν πως τα άχαρα τότε χτενίσματά μας θα επανέρχονταν στη μόδα. Ήδη από πέρσι ψάχναμε με μανία τις μαύρες μας κορδέλες και το ίδιο κάνουμε φέτος το χειμώνα.

Βλέπετε, οι σχεδιαστές συνδύασαν τα κατά τα άλλα edgy outfits τους με «σχολικά» μαλλιά και εννοείται πως θα τα αντιγράψουμε. Αφενός είναι όμορφα και πρακτικά (μια κορδέλα αρκεί για να μην χρειαστεί να λουστείτε) και αφετέρου ξέρουμε καλά να το κάνουμε, το κάναμε τόσες μέρες στη σειρά όταν πηγαίναμε σχολείο. Ξεθάβουμε λοιπόν τις παλιές μας κορδέλες (λατρεύουμε οτιδήποτε Vintage) ή σπεύδουμε στα H & M όπου βρίσκουμε λεπτές μαύρες κορδέλες με 5€ το σετ των 4 και τις συνδυάζουμε με κοτσιδάκια ή αλογοουρές. Για να κάνετε την κορδέλα σας να σταθεί αν δεν είστε φρεσκολουσμένη απλά ψεκάστε τα μαλλιά σας με λακ πριν την φορέσετε. Θα σταθεί καλύτερα και θα αποφύγετε τα τσιμπιδάκια. Επίσης, δεν χρειάζεται να είστε super επιμελής σαν απουσιολόγος, όσο πιο ατημέλητα είναι τα μαλλιά σας τόσο το καλύτερο. Σκεφτείτε τα κακά κορίτσια του σχολείου, ήρθε η ώρα να γίνετε ένα από αυτά.

"The Hunger Games: Mockingjay Part 1" - World Premiere - Red Carpet Arrivals

 

Και πριν σας αφήσουμε, δείτε και τη Jennifer Lawrence στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της. Τέλεια, No; Σκεφτείτε τα ίδια μαλλιά με ένα leather jacket …ποίημα!

Δείτε ακόμα:

Le Smoking Tuxedo: 7 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκτήσετε ένα κοστούμι

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε στην τσάντα της Έλενας Παπαβασιλείου

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα