Back to basics: H πιο λαμπερή nude σειρά μακιγιάζ από την Bobbi Brown.

H Bobbi Brown γιορτάζει το νέο χρόνο επιστρέφοντας στα βασικά – καθαρά, εύκολα στη χρήση προϊόντα, σχεδιασμένα για να παρέχουν πιο φρέσκο και ανανεωμένο look. Έτσι παρουσιάζει την Illuminating Nudes Collection που έχει σαν στόχο να μας χαρίσει αψεγάδιαστο και υγιές δέρμα και παράλληλα τονισμένα φρύδια, ουδέτερο χρώμα στα χείλη και φωτεινές σκιές στα μάτια.  Εξάλλου, έχουμε πει πολλές φορές πως η μόδα στο μακιγιάζ επιστρέφει στα πιο φυσικά looks και δεν βρίσκουμε καλύτερο τρόπο για να υιοθετήσουμε κι εμείς την back to basics φιλοσοφία από τα λαχταριστά προϊόντα της Bobbi. Δείτε τι εννοούμε…

CC Cream SPF 35
Το ιδανικό balm ομορφιάς για υγιές και λαμπερό δέρμα. Λειτουργεί με τρεις τρόπους: διορθώνει τον χρωματικό τόνο, εξαφανίζει τις ατέλειες  και φωτίζει την επιδερμίδα. Ταυτόχρονα περιέχει προστασία UVA/UVB προστατεύοντας το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία και τα σκούρα σημάδια.

Extra_Illuminating_Moisture_Balm_bobbi

Extra Illuminating Moisture Balm
Η νέα  «Dream Cream» της Bobbi είναι ιδανική για τις μέρες που χρειαζόμαστε έξτρα περιποίηση. Τα ενυδατικά της συστατικά αναζωογονούν το δέρμα και καταπολεμούν την κουρασμένη όψη ενώ οι πέρλες μιμούνται την φυσική λάμψη της υγιούς επιδερμίδας και ενισχύουν την λάμψη της με την πάροδο του χρόνου.  Το μείγμα από το εκχύλισμα Lychee και η καφεΐνη βοηθούν στην ανανέωση της φυσικής ενέργειας του δέρματος, ενώ οι σπόροι Muru Muru και τα Shea Butters βοηθούν στην επιδιόρθωση του φράγματος υγρασίας.

 BrowShaper

Natural Brow Shaper & Hair Touch Up
Η Bobbi πιστεύει ότι τα τονισμένα φρύδια συμπληρώνουν το πρόσωπο και προσφέρουν πιο όμορφο αποτέλεσμα.  Το Natural Brow Shaper και Hair Touch-Up είναι μια κρεμώδης φόρμουλα που τονίζει και γεμίζει τα φρύδια, ενώ τους δίνει υπέροχο σχήμα. Το ειδικά διαμορφωμένο πινέλο προσφέρει ακρίβεια και σταθερότητα.

Lip_Gloss_Illuminating_Nudes_bobbi

Lip Gloss
Ιδιαίτερα λαμπερή φόρμουλα που δίνει στα χείλη ελαστικότητα και τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα. Το Lip Gloss είναι ο πιο απλός τρόπος για να ανανεώσετε άμεσα και εύκολα το look σας.

Sparkle_Eye_Shadow_Illuminating_Nudes_

Sparkle Eye Shadow
Η ελαφριά φόρμουλα της σκιάς φωτίζει αμέσως τα μάτια σας δίνοντας λάμψη και ένταση ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα πρωί και βράδυ χάρη στις αποχρώσεις πασπαρτού.

Δείτε ακόμα:

Επτά τρόποι για να τηρήσετε τα Beauty New Year’s Resolutions σας

Οι New Year’s Beauty Resolutions των Ελληνίδων σταρ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα