Αποκλειστικό: Η Βίκυ Καγιά έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Όλες οι λεπτομέρειες

Και η αντίστροφη μέτρηση έχει τελειώσει. Ήρθε η ώρα της Βίκυς Καγιά να προσθέσει τον τίτλο «μανούλα» στη μεγάλη λίστα ιδιοτήτων που τη χαρακτηρίζουν μετά το μοντέλο, ηθοποιός, επιχειρηματίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η γλυκιά Βίκυ καλοσώρισε στον κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτα της από το σύζυγό της Ηλία Κρασσά και φυσικά δεν θα μπορούσαν παρά να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η μικρή που χαίρει άκρας υγείας, ζυγίζει 2.760 και γεννήθηκε με καισαρική τομή στο μαιευτήριο Ιασώ.

Όπως είχαμε δει σε διάφορες αναρτήσεις στο Instagram, η νέα μαμά απόλαυσε την κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της με τις ενδυματολογικές της συνήθειες να μην έχουν μεταβληθεί ούτε στο ελάχιστο, καθώς δεν άλλαξε ούτε η καλλίγραμμη σιλουέτα της, γεγονός που προκάλεσε το θαυμασμό –και τη ζήλια- όλων μας. Ακόμη, κατά τη διάρκεια της γλυκιάς αναμονής μέχρι να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της, το αγαπημένο μοντέλο έλαβε πολλά ακριβά και stylish δώρα τα οποία όπως μπορούμε να φανταστούμε ανυπομονεί να χρησιμοποιήσει επιτέλους.

Εμείς εδώ στο InStyle.gr της ευχόμαστε τα καλύτερα για το μωράκι της και να δει την οικογένειά της να μεγαλώνει σύντομα.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα είναι η κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William όταν θα γίνει 18 ετών;

Ελένη Μενεγάκη: Το όνειρο με το μωρό της και η ανησυχία της παρουσιάστριας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα