Baby Boom: Κι άλλες γέννες στον χώρο της showiz!

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως τους τελευταίους μήνες έχουν γεννηθεί περισσότερα μωρά στη σόουμπιζ –τόσο στην εγχώρια, όσο και στην διεθνή- από ότι στα τελευταία χρόνια.

Οι Kylie Jenner, Kim Kardashian, Chiara Ferragni, Αθηνά Οικονομάκου, Δούκισσα Νομικού είναι μόνο μερικές από τις διάσημες γυναίκες που έγιναν πρόσφατα μανούλες, ενώ πολλές ακόμα αναμένεται να γεννήσουν από στιγμή σε στιγμή (βλ. Khloe Kardashian και Kate Middleton για παράδειγμα).

Από αλλού περιμέναμε γέννες λοιπόν αυτές τις μέρες και από αλλού μας ήρθαν, αφού δύο αγοράκια με διάσημους γονείς μόλις ήρθαν στον κόσμο.

Splash News / Ideal Image, Baby Boom
Splash News / Ideal Image

Ο γνωστός παρουσιαστής Seth Meyers (σσ. παρουσιάζει την εκπομπή Late Night with Seth Meyers) και η σύζυγός του Alexi Ashe υποδέχτηκαν πριν από δύο ημέρες τον δεύτερο γιο τους. Ο μικρούλης Axel Strahl όμως δεν γεννήθηκε όπως τα περισσότερα μωρά, δηλαδή σε ένα μαιευτήριο, αφού έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο στον κόσμο, ακριβώς έξω από το διαμέρισμα των γονιών του.

seth, Baby Boom«Κάλεσα το 911 και τους είπα “Σε ένα λεπτό πρόκειται να γεννηθεί το μωρό μου… γεννάμε… γεννήσαμε!“», αποκάλυψε ο νέος μπαμπάς. Το ζευγάρι βοήθησαν στον τοκετό αρκετοί γείτονες, αστυνομικοί και νοσηλευτές και μετά τη γέννηση, μαμά και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Splash News / Ideal Image, Baby Boom
Splash News / Ideal Image

Η γέννα νο2 μας ήρθε από την πρωταγωνίστρια της αγαπημένης μας ταινίας The Notebook. Αν και κράτησε πολύ χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις, η 39χρονη ηθοποιός Rachel McAdams έφερε πριν λίγες μέρες στη ζωή το πρώτο της παιδί. Το νεογέννητο αγοράκι είναι καρπός του ερωτά της με τον 37χρονο σεναριογράφο Jamie Linden, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια. Κρίνοντας πάντως από τη μυστικοπάθεια της ηθοποιού, δεν πιστεύουμε πως θα δούμε σύντομα κάποια φωτογραφία του γιου της, αν και είμαστε σίγουροι πως θα είναι πανέμορφος.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα