Baby boom! 48χρονη αγαπημένη ηθοποιός γέννησε!

Baby boom! 48χρονη αγαπημένη ηθοποιός γέννησε!

O Daniel Craig και η 48χρονη Rachel Weisz έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, το οποίο είναι κοριτσάκι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Daily Mail, ο 50χρονος Daniel δηλώνει τρισευτυχισμένος που απέκτησαν την κορούλα τους.

Να θυμίσουμε ότι η Rachel Weisz είχε αποκαλύψει τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της στα τέλη Απριλίου και είχε πει τότε ότι δεν γνώριζε το φύλο του μωρού.

Να θυμίσουμε επίσης πως η ηθοποιός έχει ακόμα έναν γιο, τον 11χρονο Henry, με τον πασίγνωστο ταλαντούχο σκηνοθέτη Darren Aronofsky με τον οποίο χώρισαν το 2010. Ο Daniel Craig από την άλλη, έχει ήδη μία κόρη -25 ετών σήμερα- από τον προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό Fiona Loudon.

Δύο σύντομα λόγια για την ηθοποιό

Το καλοκαίρι του 2001 η Weisz ξεκίνησε να έχει σχέση με τον αμερικανό σκηνοθέτη Darren Aronofsky, με τον οποίο συναντήθηκε στα παρασκήνια του Almeida Theatre στο Λονδίνο, όπου πρωταγωνιστούσε στο The Shape of Things. Η ηθοποιός μετακόμισε στην Νέα Υόρκη με τον σκηνοθέτη το επόμενο έτος και το 2005 αρραβωνιάστηκαν. Ο γιος τους γεννήθηκε το 2006 στην Νέα Υόρκη. Τον Νοέμβριο του 2010, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι ζούσαν χωριστά για μήνες αλλά παραμένουν στενοί φίλοι και έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν τον γιο τους μαζί στην Νέα Υόρκη.

Τον Δεκέμβριο του 2010 η Weisz ξεκίνησε να έχει σχέση με τον Άγγλο ηθοποιό Daniel Craig και παντρεύτηκαν στις 22 Ιουνίου 2011 σε μια ιδιωτική τελετή στην Νέα Υόρκη, με μόνο τέσσερις καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων του γιου της Weisz και της κόρης του Craig. Τον Απρίλιο του 2018 ανακοινώθηκε ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το 2009, η ηθοποιός εξέφρασε τις απόψεις της για το μπότοξ στο Harper’s Bazaar – “Θα πρέπει να απαγορευτεί για τους ηθοποιούς, όπως απαγορεύονται τα στεροειδή για τους αθλητές. Η υποκριτική αφορά εξ ολοκλήρου την έκφραση ; γιατί θα θέλατε να σιδερώσετε ένα συνοφρύωμα?”. Είναι μούσα του σχεδιαστή μόδας Narciso Rodriguez και έγινε παγκόσμια πρέσβης για την L’Oréal το 2010.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, όπως Η ΜούμιαΗ Μούμια ΕπιστρέφειΓια ένα ΑγόριΚόνσταντιν και Οι Ένορκοι. Ο σπουδαιότερος ρόλος της καριέρας της μέχρι στιγμής, ήταν αυτός στον Επίμονο Κηπουρό όπου έπαιξε μια ακτιβίστρια που δολοφονήθηκε. Ο ρόλος αυτός της χάρισε το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου το 2006 και την καθιέρωσε σαν σταρ πρώτης κατηγορίας. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες του ταλαντούχου σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα