ΑΥΤΟ το φυσικό προϊόν εξαφανίζει τα σπυράκια

 

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα σπυράκια γι αυτό το λόγο πρέπει να φροντίζουμε συστηματικά την επιδερμίδα μας. Το δέρμα μας είναι ζωντανός οργανισμός, και πρέπει να του φερόμαστε με ευγένεια και αγάπη προσέχοντας μην το ερεθίσουμε και χρησιμοποιώντας προϊόντα φτιαγμένα ειδικά για τον τύπο της επιδερμίδας μας. Καμιά φορά όμως όσο σχολαστικές και να είμαστε με την περιποίηση του προσώπου μας, ένας ενοχλητικός επισκέπτης θα κάνει σίγουρα την εμφάνιση του. Είτε για λόγους διατροφής είτε για ορμονικούς λόγους τα σπυράκια στο δέρμα μας έρχονται και παρέρχονται.

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως εάν ένα σπυράκι εμφανιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή και δεν έχουμε πρόσβαση σε κάποιο από τα ειδικά προϊόντα του εμπορίου που μειώνουν την φλεγμονή;

Η λύση είναι αναπάντεχη και βρίσκεται στην κουζίνα μας. Το «μαγικό» προϊόν που ξεραίνει τα σπυράκια δεν είναι άλλο από το σκόρδο.

 

skordo  σκόρδο

 

Με αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές, αντιβακτηριδιακές και αντιικές ικανότητες, το σκόρδο είναι ο σύμμαχός μας αν θέλουμε να εξαφανίσουμε ένα ενοχλητικό σπυράκι.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε μια σκελίδα σκόρδο και να την τρίψετε για ένα λεπτό πάνω στο σπυράκι που θέλετε να ξεφορτωθείτε. Οι ιδιότητες του σκόρδου θα μειώσουν την φλεγμονή και θα «μαράνουν» το σπυράκι σας σε ελάχιστο χρόνο.

Τώρα ξέρετε που να ψάξετε για να εξαφανίσετε ένα σπυράκι που εμφανίστηκε ξαφνικά!

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα