Autumn essentials: Βρήκαμε τα must-have φορέματα για όλες τις ώρες της ημέρας που σέβονται το budget σας

Το φθινόπωρο είναι μια παράξενη και μεταβατική εποχή που δυσκολεύει τις γυναίκες να διαλέξουν τι πρέπει να βάλουν ώστε να νιώθουν άνετα όλες τις ώρες της ημέρας. Στην Ελλάδα η επιλογή αυτή γίνεται πιο δύσκολη καθώς το καλοκαίρι παρατείνεται και τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου με τις υψηλές θερμοκρασίες να μη υποχωρούν μέχρι να έρθει ο βαρύς χειμώνας. Αν βάλουμε στην εξίσωση και το γεγονός ότι οι ζωές των σύγχρονων γυναικών είναι εξαιρετικά απαιτητικές και συχνά καλούνται να αλλάζουν πολλούς διαφορετικούς ρόλους μέσα στην ημέρα τους για να ισορροπήσουν εργασία, οικογένεια, κοινωνική ζωή και προσωπική εξέλιξη, αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επιλογή ενός ρούχου που θα τις κάνει να νιώθουν όμορφα με το look τους. Εμείς βρήκαμε πέντε φορέματα που θα σας δώσουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και θα εξασφαλίσουν το τέλειο all day look, το οποίο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες από το πρωί μέχρι το βράδυ ό,τι και αν έχετε να κάνετε μέσα στην ημέρα σας.

Καρό για πάντα

1

Ένα κλασικό print όπως το καρό με ένα twist στα φινιρίσματα των μανικιών και της λαιμόκοψης είναι το τέλειο κομμάτι για τις γυναίκες με διαχρονικό στιλ που θέλουν όμως να είναι και on trend, χωρίς να αλλάζουν τις κλασικές επιλογές που τις ξεχωρίζει. Αυτό το καρό μίνι φόρεμα της Lynne πρέπει να είναι στην κορφή της shopping list όλων αυτών των γυναικών.

Λίγο ακόμα καλοκαίρι

2

Αν δεν είστε έτοιμες να αποθηκεύσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα και θέλετε λίγο ακόμα καλοκαίρι στο στιλ σας, άρα ρούχα που θυμίζουν τις μαρινιέρες που τιμήσατε δεόντως τους μήνες που πέρασαν, το ριγέ μίνι φόρεμα της Lynne είναι η τέλεια επιλογή.

Απλικέ όνειρο

3

Είστε μια κοσμοπολίτισσα και αυτό που σας ξεχωρίζει είναι το ιδιοσυγκρασιακό στιλ σας; Θέλετε όλοι να ξέρουν ότι περάσετε το καλοκαίρι σας ταξιδεύοντας σε φανταστικούς προορισμούς και τα ρούχα σας πρέπει να μαρτυρούν τις περιπέτειες που έχετε ζήσει και τις ιστορίες που έχετε να πείτε στους δικούς σας ανθρώπους; Αυτό το μίνι φόρεμα με τύπωμα ψηφιδωτό της Lynne είναι το ιδανικό ρούχο για εσάς και δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας.

Ώρα για πλεκτά

4

Αν αγαπάτε τα knitwear και την αίσθηση του πλεκτού στο κορμί σας, αλλά είναι πολύ νωρίς για τα χουχουλιάρικα πουλόβερ σας, τότε το μίνι πλεκτό φόρεμα της Lynne είναι αυτό το χρειάζεστε. Αγκαλιάζει το κορμί σας και τις καμπύλες σας και ανάλογα με το παπούτσι που θα επιλέξετε, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Lady danger

5

Είτε είχατε goth στιλ στην εφηβεία σας, είτε απλά σας αρέσει το μυστήριο και το sex appeal στα looks σας, ένα μαύρο bodycon φόρεμα με μία λεπτομέρεια δαντέλας είναι το τέλειο ρούχο. Και επειδή δεν είστε σίγουρες ποιο πρέπει να αποκτήσετε φέτος, εμείς σας προτείνουμε αυτό το πλεκτό μίνι φόρεμα με δαντέλα της Lynne που είναι από τα ενδιαφέροντα κομμάτια έχουμε δει τον τελευταίο καιρό στα online shops.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα