Αθηνά Οικονομάκου: «Τον ικέτευσα να γυρίσει πίσω, αλλά δεν με άκουγε»

Η Αθηνά Οικονομάκου ήρθε για να μείνει, και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς. Ανήκει στην ομάδα των νέων ηθοποιών όπου με κάθε προβολή τους γίνονται τροφή για σχόλια. Μας ενδιαφέρει πού πήγε, με ποιόν ήταν, τι έκανε, πού θα πάει, και φυσικά είναι κάτι το οποίο η ίδια γνωρίζει και αποφάσισε να τα λέει από μόνη της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τον έρωτα, τον χωρισμό και πώς τον αντιμετωπίζει. Φυσικά αφού πήρε την απόφαση να μιλήσει, δεν προσπάθησε να αποφύγει και τις ερωτήσεις για τα τελευταία δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Φίλλιπο Μιχόπουλο.

Μπορεί να είναι όμορφη και ταλαντούχα, αλλά δεν παύει και αυτή να έχει παιδευτεί στον έρωτα. «Ασφαλώς και έχω απογοητευθεί, ο τρόπος που χώρισα στην πρώτη μου σχέση ήταν πολύ απρόσμενος, που έκανα καιρό να το ξεπεράσω. Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση και αποφάσισε να με χωρίσει μέσω μηνύματος. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά ήταν ανένδοτος. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω το λεωφορείο από την Αθήνα και να ταξιδέψω μέχρι την Θεσσαλονίκη για να τον συναντήσω. Προσπάθησα να του εξηγήσω, τον ικέτευσα να γυρίσει πίσω, αλλά δεν με άκουγε. Με δική μου επίμονη η σχέση συνεχίστηκε, αλλά λίγο καιρό μετά έληξε άδοξα», δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Δείτε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: «Με φλερτάρουν πολύ λιγότερο από παλιά»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα