Αθηνά Οικονομάκου: Το bachelorette party στην Τήνο (όλες οι λεπτομέρειες)

Αθηνά Οικονομάκου: Το bachelorette party στην Τήνο (όλες οι λεπτομέρειες)

«Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για 3η φορά @feeltheflownow (σ.σ. το insta account του συζύγου της) και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου #louloudiamou », με αυτά τα λόγια και με μια ομαδική φωτογραφία με τις φίλες της η Αθηνά Οικονομάκου μας «μύησε» στο δικό της bachelorette.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για 3η φορά @feeltheflownow και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου ?#louloudiamou ? @vasolaskaraki @nikolpanagiotou @missconstantina @tmlpenny @ckontova @eviprevena @xaroula_mareska @elenita_mykonos @xrysaki_1 @doradouk @ztpmaria @doratsakanika @pitsoni @desyatt Κουμπάρα @nikipallikaraki μας έλειψες ? #wedding #bride #teambride #mybachelorette #teamathina #athenashens #AthinaMarriesPhilip #finalcountdown #louloudimou #pareforamwromou #FilipposAthina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ (@athinao1konomakou) στις


Mέσα από το ίδιο μήνυμα η ηθοποιός υπονόησε ότι, εκτός από τον πολιτικό τους γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο πέρσι στη Λακωνία (κι ενώ εκείνη ήταν έγκυος στο μωρό τους), το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί και δεύτερη φορά (πιθανότατα σε κάποιον εξωτικό ταξιδιωτικό προορισμό που έχουν επισκεφτεί τον τελευταίο καιρό- και είναι πολλοί).

Δεκατέσσερις φίλες της, από την παιδική της ηλικία στη Σκάλα Λακωνίας, από τη μετέπειτα ζωή της, από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και από το περιβάλλον του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, οργάνωσαν το bachelorette party της Αθηνάς.

Βασικά συστατικά του, η αγάπη που τρέφουν για την ηθοποιό, η τρέλα που τις διακατέχει, η αληθινή φιλία και τα κατάλληλα props για φωτογραφίες και στιγμές, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην ψυχή τους.

Το Σάββατο το πρωί η κοριτσοπαρέα έδωσε ραντεβού στο λιμάνι της Ραφήνας και από εκεί ταξίδεψε για την Τήνο. Το πρόγραμμα είχε μπάνιο στη θάλασσα, ξεκούραση σε μια μαγευτική μεζονέτα που είχαν νοικιάσει ώστε να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα στην πισίνα με καλή μουσική και ατελείωτες ιστορίες από τις κοινές τους εμπειρίες, φαγητό σε ένα από τα καλύτερα και πιο παραδοσιακά εστιατόρια του νησιού και, τέλος, χορό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όσο για την επόμενη ημέρα, ένα καλό πρωινό και μπάνιο στην πισίνα, ήταν ότι χρειαζόταν για να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν στη βάση τους.

Highlight του διημέρου ήταν το ίδιο outfit όλων των κοριτσιών που επιμελήθηκαν οι φίλες της: Μια τσάντα θαλάσσης και ένα νεσεσέρ με ένα καθρεφτάκι by Prepack, ασημί ματ sliders Nicol Panagiotou for Spiero, καπέλα του brand Celfie and Co, φλοράλ πουκαμίσες by Christina Kontova -με εξαίρεση την πουκαμίσα της νύφης που ήταν λευκή, και ένα κολιέ Allover by Athina Oikonomakou με το moto του διημέρου. Ποιο ήταν αυτό; «We raisedhell before the bells!», μια έκφραση που χρησιμοποιείται ουσιαστικά για να πεις: «Το ‘κάψαμε’ πριν την εκκλησία».

Στο bachelorette από τον καλλιτεχνικό χώρο ήταν οι φίλες της Βάσω Λασκαράκη, Νικόλ Παναγιώτου (οι οποίες μαζί με την επιστήθια φίλη του Φίλιππου Μιχόπουλου, Εύη Πρεβενά θα είναι οι νονέες του μικρού Μάξιμου), η επιχειρηματίας Χριστίνα Κοντοβά, η δημοσιογράφος Πένυ Θωμοπούλου, η συνεργάτιδά της στο Allover by Athina Oikonomakou Κωνσταντίνα Βασιλείου και άλλες αγαπημένες της φίλες!

Ηχηρή απουσία από το party ήταν αυτή της κουμπάρας της τόσο στον πολιτικό αλλά και στον επικείμενο θρησκευτικό γάμο, Νίκης Παλικαράκη. Η ηθοποιός δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο bachelorette λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς αυτή την εποχή έχει εντατικές πρόβες, για τη θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», από τις οποίες ήταν αδύνατον να απουσιάζει.

Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου, στη Μύκονο, στο boutique ξενοδοχείο που διατηρεί η οικογένεια του συζύγου της, το Kivotos, ενώ, όπως δήλωσαν οι φίλες της, το bachelorette ήταν μόνο μια μικρή προθέρμανση σε σχέση με όλα όσα θα συμβούν εκείνη την ημέρα. Η νύφη καθώς και τα παρανυφάκια θα φορούν δημιουργίες Celia Kritharioti, ενώ οι κουμπάροι θα είναι οι ίδιοι που έγιναν μάρτυρες και στον πολιτικό γάμο, η Νίκη Παλικαράκη και ο Μιχάλης Νέζης.

Με το καλό Αθηνά!

Πηγή Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα