Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε το ιδανικό κοστούμι για ανοιξιάτικα all day looks

Αν βρίσκεστε και εσείς σε ψυχολογία διακοπών και χαλάρωσης, σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλετε να σκέφτεστε είναι τι θα φορέσετε. Αυτές τις ημέρες, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να δημιουργούμε looks, τα οποία μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ όποιο και αν είναι το πρόγραμμα μας.

Μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα ανοιξιάτικο κοστούμι. Μπορείτε να το φορέσετε είτε με ένα t-shirt είτε με ένα lingerie, ώστε να είστε κατάλληλα ντυμένη είτε για τις πρωινές σας βόλτες είτε για την σας βραδινή έξοδο. Ποια είναι όμως η κατάλληλη επιλογή παπουτσιών; Το μόνο ζευγάρι παπουτσιών που χρειάζεται μία fashionista στις διακοπές της είναι τα sneakers. Έτσι θα νιώθετε όμορφη και άνετη κατά τη διάρκεια της ημέρας σας.

Το ιδανικό street style look για τις πασχαλινές διακοπές δημιούργησε η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φορά ένα κοστούμι με satin υφή σε πορτοκαλί απόχρωση. Η Αθηνά ολοκλήρωσε το look της με ένα nude lingerie και ένα ζευγάρι sneakers. To σύνολο της, εκτός από πολύ κομψό και ανοιξιάτικο μπορούμε να το πετύχουμε όλες μας πολύ εύκολα.

Instagram @athinao1konomakou

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα