Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε για πρώτη φορά με τον αγαπημένο της

Ύστερα από έναν δύσκολο τηλεοπτικό χειμώνα, η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε τον χρόνο που χρειαζόταν αυτό το καλοκαίρι για να ξεκουραστεί και να αφήσει λίγο τα επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Στο μυαλό της ηθοποιού βέβαια υπάρχει μόνο ο αγαπημένος της Φίλιππος Μιχόπουλος, η οποία δείχνει με κάθε τρόπο πόσο πολύ ερωτευμένη είναι μαζί του.

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς που θα πρωταγωνιστήσει η Αθηνά Οικονομάκου στην Κύπρο, ανέβασε για πρώτη φορά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που είναι μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στην Μύκονο, ενώ οι δυο τους φαίνονται να είναι πολύ χαρούμενοι μαζί.

Στην φωτογραφία αυτή, η πρώην πρωταγωνίστρια της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα» έγραψε ως λεζάντα «And nothing else matters» με μια καρδιά. Εννοεί δηλαδή ότι τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, προφανώς από τις στιγμές που περνάς πραγματικά καλά!

Παρόλο που έχουμε δει κατά καιρούς φωτογραφίες του ζευγαριού στα social media, η Αθηνά Οικονομάκου ποτέ δεν είχε ανεβάσει η ίδια κάποια φωτογραφία που είναι μαζί. Να όμως που έφτασε η στιγμή και το έκανε!

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Φίλιππος Μιχόπουλος-Αθηνά Οικονομάκου: Πέστο μ’ ένα -δημόσιο- φιλί

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το νέο καθημερινό σήριαλ που θα πρωταγωνιστεί η Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: «Ζω την πιο υγιή σχέση της ζωής μου»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα