Νέα

Aθηναΐς Νέγκα: Επέστρεψε στο πλατό 10 μέρες μετά τον τοκετό-Τι αποκάλυψε για τον σύζυγό της και το μωρό

Μόλις δέκα ημέρες αφότου έγινε μαμά, η Αθηναΐς Νέγκα επέστρεψε στο πόστο της, στην εκπομπή Rodeo. 

InStyle.gr

Μόλις δέκα ημέρες αφότου έγινε μαμά, η Αθηναΐς Νέγκα επέστρεψε στο πόστο της, στην εκπομπή Rodeo, ενώ μίλησε στην κάμερα του Happy Day για το νεογέννητο και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την πατρότητα ο σύζυγός της.

«Είμαι με τρία παιδιά στο σπίτι, γιατί είναι μικρός και ο άνδρας μου. Εντάξει, μέχρι στιγμής είναι ήσυχα, τα νεογέννητα στην αρχή πάντα είναι ήσυχα, αλλάζουν στη συνέχεια όμως!», είπε η δημοσιογράφος, η οποία, μέσω των social media, αποκάλυψε ότι επέστρεψε στο πλατό και έκανε γύρισμα για την σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

A post shared by @athinaisnega on

Στην ερώτηση αν ο σύζυγός της είναι χαζομπαμπάς, η Αθηναΐς ήταν αφοπλιστική: «ο σύζυγός μου είναι ένας τρυφερός μπαμπάς. Ποτέ δεν τα καταφέρνουν οι άντρες με τα μωρά πάντα τα κάνουν όλα χάλια, δηλαδή όλο αυτό που υπάρχει, “αλλάζω πάνες και είμαι καλός μπαμπάς”, κανείς δεν αλλάζει καλά, πρέπει να τους τα έχεις όλα έτοιμα. Είναι μια παγκόσμια συνωμοσία, να μην τους το πούμε και να τους αφήσουμε να βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν» .

Tέλος, επισημαίνοντας πως γέννησε με καισαρική, αποκάλυψε ότι τις πρώτες μέρες δεν μπορούσε να δει το Rodeo γιατί… πονούσε από τα γέλια: «είχα την ευκαιρία να δω το Rodeo ως τηλεθεάτρια. Μου άρεσε. Μου άρεσε και η Ανθή Σαλαγκούδη πολύ. Έπιασα τον εαυτό μου να βλέπω Rοdeo και να γελάω. Τις πρώτες δεν μπορούσα να δω RODEO γιατί πονούσα, δεν μπορούσα να γελάσω κι έβλεπα λίγο και έλεγα στον άντρα μου να το αλλάξει σε κάποιες στιγμές. Γέλασα πραγματικά με την ψυχή μου».

Πηγή: Peoplegreece.com

InStyle.gr