Άστεγος ο 29χρονος γιος πασίγνωστου τραγουδιστή-Tι συμβαίνει μεταξύ τους;
Μπορεί ο πατέρας του να είναι ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές, με υψηλό εισόδημα, ωστόσο, ο ίδιος είναι άστεγος και τον εκλιπαρεί να μιλήσουν!

Ο λόγος για τον 29χρονο John Jones, καρπό της εφήμερης και εξωσυζυγικής σχέσης του Tom Jones με το μοντέλο Katherine Berkery, τον October του 1987.

«Θα ήθελα να του μιλήσω για φυσιολογικά πράγματα, όπως, για παράδειγμα, πώς είναι η δική του ζωή, πώς είναι η δική μου. Θέλω να τον δω πριν να είναι πολύ αργά», λέει, στην εφημερίδα Daily Mail, ο 29χρονος μουσικός, που διαμένει σε άσυλο αστέγων στο Νιου Τζέρσεϊ και εκφράζει την επιθυμία να τον συναντήσει. Σε παλιότερη συνέντευξή του, είχε παραδεχθεί ότι είχε μπλεξίματα με ναρκωτικά, από τα οποία πλέον δηλώνει «καθαρός».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σχέση του Tom Jones με τον γιο του απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Ο 77χρονος σήμερα τραγουδιστής αρνούταν την ύπαρξη του John μέχρι και το 2008, οπότε και δικαστήριο τον υποχρέωσε να κάνει τεστ πατρότητας. Όταν το DNA απέδειξε την συγγένειά τους, του επιβλήθηκε να του δίνει 1.700 βρετανικές λίρες τον μήνα μέχρι να γίνει 18 ετών.

Peoplegreece.com
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα