Ας το παραδεχθούμε: 9 πράγματα που σκεφτόμαστε όλες πριν πάμε για δουλειά το πρωί

Όχι! Κάποια πράγματα πριν πάτε για δουλειά δεν συμβαίνουν μόνο σε εσάς. Συμβαίνουν σε όλες τις γυναίκες. Διαβάστε παρακάτω 9 πρωινές καταστάσεις που το πρωί έρχεστε αντιμέτωπη.

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε μέχρι να πιεις τον καφέ σου, ούτε καν να φτιάξεις καφέ. Τι ειρωνεία!

Προσπαθείς να ντυθείς στο σκοτάδι προκειμένου να μη ξυπνήσεις το αγόρι σου. Το πουκάμισό σου πιθανότατα το φόρεσες ανάποδα. Τι αγανάκτηση!

Ξαφνικά συνειδητοποιείς πως δεν έχεις καθόλου καθαρά εσώρουχα . Όταν θα κερδίσεις το λαχείο μπορείς να εγκαταστήσεις ένα μηχάνημα αυτόματης προμήθειας εσωρούχων στο μπάνιο σου.

Τα μαλλιά σου αρνούνται να συνεργαστούν σε σημείο που ακόμη και μια αλογοουρά φαίνεται άσχημη. Θα πρέπει απλά να αποδεχτείς πως θα μοιάζεις σαν την Ερμιώνη σήμερα.

Πανικοβάλλεσαι όταν συνειδητοποιείς πως στην πραγματικότητα έχεις μόνο ένα καλό τοπ και… αυτό είναι βρώμικο. Στην πραγματικότητα έχεις δεκάδες τοπ, αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο κανένα από αυτά δεν κάνουν σήμερα. Είναι σαν να ξέρουν πως προτιμάς αυτό το τοπ και σε κάνουν να φαίνεσαι χάλια από φθόνο.

Σκέφτεσαι το τέλειο σύνολο! Αλλά σύντομα συνειδητοποιείς πως το ένα μέρος είναι τσαλακωμένο /λεκιασμένο/ υπάρχει μόνο στην φανταστική σου ντουλάπα. Μακάρι το να εμφανιζόσουν τόπλες να ήταν ανάμεσα στις δυνατές επιλογές.

Έχεις έναν καθηλωτικό εσωτερικό debate: με τακούνια ή χωρίς τακούνια? Το πάτωμα στην ντουλάπα σου είναι σχεδόν υπνωτικό. Προτού καλά καλά το συνειδητοποιήσεις, έχεις ξοδέψει δέκα λεπτά απλά να στέκεσαι εκεί, κοιτώντας επίμονα στο πουθενά. Και, φυσικά είσαι ακόμη ξυπόλητη.

Θέλεις να μοιάζεις σα να μη προσπάθησες πολύ για να είσαι έτσι, ενώ στην πραγματικότητα προσπάθησες πάρα πολύ. Η εμφάνισή σου πρακτικά κραυγάζει το πόσο σκληρά προσπάθησες.

Τα κλειδιά σου/ το τηλέφωνό σου/το πορτοφόλι σου εξαφανίστηκαν ακριβώς τη στιγμή που ήσουν έτοιμη να φύγεις. Και τα πήγαινες τόσο καλά αυτή τη φορά!

Διαβάστε ακόμη: 

Cuteness Overload! 7 από τα πιο όμορφα παιδιά των stars

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα