Ας καλωσορίσουμε μαζί το νέο πιο παράξενο ζευγάρι της showbiz

Αν κάτι μας αρέσει στο Hollywood είναι τα παράξενα ζευγάρια. Ζευγάρια που δεν περιμέναμε ποτέ να είναι μαζί και όμως η ζωή τα φέρνει έτσι που καταλήγουν να ζουν ένα παράφορο έρωτα ενάντια σε κάθε προσδοκία.

Σε αυτή ακριβώς την κατηγορία εμπίπτει και το νεότερο ζευγάρι του Hollywood, ο Shia LaBeouf με την FKA Twigs. Ο ηθοποιός που μόλις χώρισε από τη γυναίκα του Mia Goth και η τραγουδίστρια που χώρισε πέρσι με τον Robert Pattinson φαίνεται ότι βρήκαν τον έρωτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Γνωρίστηκαν στο πλατό της νέας ταινίας του ηθοποιού Shia LaBeouf με τίτλο “Honey Boy” και σύμφωνα με τη Daily Mail το ζευγάρι που εθεάθη έξω από τα studio που γυρίζεται η ταινία επιβεβαίωσε τη σχέση τους, αλλά και το μέγεθος της χαράς που έχουν από τη γνωριμία αυτή.

Η FKA Twigs είναι μια ιδιοσυγκρασιακή τραγουδίστρια που λατρεύουμε και φαίνεται ότι έχει αδυναμία στα παράξενα αγόρια και ο Shia LaBeouf είναι ένας ηθοποιός/performer που έχει κάνει αρκετά αλλόκοτα πράγματα στην καριέρα του, οπότε καθόλου δεν μας παραξενεύει γιατί η παρουσία του ήταν τόσο θελκτική στην εξωτική καλλονή. Ευχόμαστε να είναι ευτυχισμένοι μαζί και να ζήσουν έντονα τη σχέση τους, όπως ακριβώς κάνουν με την τέχνη τους.

Collage_Fotor

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα