Jennifer Lawrence: Αληθεύει ότι αρραβωνιάστηκε τον γοητευτικό σύντροφό της;

Τo καλοκαίρι είναι θέμα ημερών και λόγω εποχής δεν είναι λίγα τα ζευγάρια της εγχώριας αλλά και διεθνούς showbiz που αποφασίζουν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Προφανώς για κάποιους ο ζεστός καιρός είναι ταυτισμένος με την λέξη, single. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα ζευγάρια που πάνε κόντρα σε κανόνες και τάσεις και αποφασίζουν να κάνουν την ανατροπή.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν η Jennifer Lawrence και ο σύντροφός της Nicholas Hoult, που σύμφωνα με πολλαπλές φήμες αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Το σενάριο  για επικείμενο γάμο έγινε ακόμη πιο έντονο όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε pub του Λονδίνου να πίνουν χαλαροί το ποτό τους, με την όμορφη ηθοποιό να τσουγκρίζει το ποτήρι της με περηφάνια και το δαχτυλίδι στο αριστερό χέρι να τραβάει τα βλέμματα όλων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που απαθανατίζεται η σταρ με το συγκεκριμένο μονόπετρο καθώς το φορούσε και πάλι σε πρόσφατο γεύμα της με τον Tom ford. Ίσως συναντήθηκε με τον σχεδιαστή για τις λεπτομέρειες του νυφικού της. Ίσως…

Διαβάστε ακόμη: 

Alexander McQueen: Η έκθεση προς τιμήν του ταξιδεύει στο Λονδίνο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα