Αρετή Κοσμίδου: «Το ότι είμαστε ξαδέρφια με τον Μιχάλη ήταν ένα κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο»

Η Αρετή Κοσμίδου το 16χρονο κορίτσι που έχει κερδίσει κοινό και κριτική επιτροπή μέσα από το σόου τραγουδιού που σπάει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης, βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα όσα την απασχολούν.

Για τον χαρακτηριστικό του φαβορί που πολλοί της δίνουν: «Δεν μου αρέσει να με χαρακτηρίζουν ως φαβορί. Όλα τα παιδιά είναι υπέροχα. Θα το δείξει αυτό η πορεία μου».

Για την πολύ καλή προφορά της στα Αγγλικά: «Έχω παρακολουθήσει μαθήματα γύρω στα 7 χρόνια. Όσον αφορά στην προφορά έχω εκπαιδευτεί, από μικρή οι γονείς μου έβαζαν ξένες ταινίες και τραγούδια».

Για την δήλωση του Μιχάλη πως είναι ξαδέρφια: «Το ότι είμαστε ξαδέρφια με τον Μιχάλη ήταν ένα κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο. Δεν γέλασα καθόλου».

Για το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή πως έχει υπέροχη φωνή αλλά σκοτεινή ψυχή: «Βγάζω εγώ κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω. Γενικότερα είμαι πολύ αμήχανη και αγχώδης. Πάντως δεν συμφωνώ καθόλου με το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή».

Για το αν έχει αγόρι: «Όχι, φυσικά. Δεν ασχολούμαι αυτή τη στιγμή καθόλου με την προσωπική μου ζωή, αλλά μόνο με τη μουσική».

Διαβάστε ακόμα:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα