Άποψη: Ήταν στο Met Gala η πρώτη κακοντυμένη εμφάνιση της Lupita;

Αν μας ρωτούσατε πριν λίγο καιρό ποια είναι η πιο καλοντυμένη ανερχόμενη σταρ θα απαντούσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη πως είναι η Lupita Nyong’o. Οι εικόνες μιλούσαν από μόνες τους μέχρι πρότινος και εμείς απλώς μέναμε με το στόμα ανοιχτό. Από τις Χρυσές Σφαίρες και τα Όσκαρ, μέχρι το κομψότατο Giambattista Valli που επέλεξε για το Annual Garden Brunch στην Ουάσινγκτον, πριν από λίγες μέρες, η όμορφη ηθοποιός ήταν απλά εκθαμβωτική.

Ακούγοντας λοιπόν Lupita και Prada, αν δεν είχαμε δει αυτές τις εικόνες, το σίγουρο είναι πως θα αντιδρούσαμε με ενθουσιασμό, καθώς μέχρι χθες δεν είχε κανένα ενδυματολογικό ατόπημα στο βιογραφικό της.

Φαίνεται όμως πως αποφάσισε να το κάνει για τα καλά. Το πράσινο φόρεμα που επέλεξε για το χθεσινό Met Gala  ήταν λάθος. Γιατί; Γιατί ήταν κάτι που θύμισε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χρώμα και τη λάμψη, και δίχτυ ψαρέματος στην υφή.

To όλο σύνολο ήταν μια πραγματικά ανεξήγητη επιλογή, καθώς δεν την κολάκευε καθόλου -ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχει γυναίκα που φαίνεται όμορφη με ένα δίχτυ ψαρέματος;- αλλά και γιατί δεν είχε καμία σχέση με τον Charles James που ήταν το θέμα του χθεσινού event. Και αυτό το headband; Ήταν πραγματικά απαραίτητο; White tie with decorations ήταν η σημείωση και η Lupita κράτησε μόνο το δεύτερο, αλλά για να πούμε την αλήθεια πάλι κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Όχι για καλό βέβαια αυτή τη φορά.

Κανείς μας δεν ξέρει για ποιο λόγο το επέλεξε, αλλά αν σκεφτούμε πως όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος τότε ναι. Η Lupita μας έχει χαρίσει μια σειρά από αψεγάδιαστες εμφανίσεις για τις οποίες μόνο καλά έχουμε να πούμε. Ίσως τελικά να χρειαζόταν αυτό το χθεσινό για να μας προσγειώσει και να μας αποδείξει πως κανείς δεν είναι τέλειος.

Προς το παρόν ας κρατήσουμε τη γλυκιά ανάμνηση του αιθέριου γαλάζιου φορέματος των Όσκαρ και στην πορεία βλέπουμε.

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Διαβάστε επίσης: Met Gala 2014: Μάθετε πρώτοι τι φόρεσαν οι διάσημες κυρίες

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα