«Απόψε Τρώμε Στης Ιοκάστης»: Η πολυαναμενόμενη κωμωδία 1η Ιανουαρίου στους κινηματογράφους

Η Odeon συγκεντρώνει τα πιο «νόστιμα» κινηματογραφικά υλικά, και σε συνεργασία με τους αγαπημένους της καλλιτεχνικούς φίλους και συνεργάτες, μπαίνει στη σινε-κουζίνα της και προετοιμάζει ένα γεύμα που θα μας μείνει αξέχαστο. Αυτή τη φορά σε μια θεότρελη κωμωδία καταστάσεων, που δε φοβάται να σκιαγραφήσει τις πιο αστείες καθημερινές μας τρέλες, ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, γνωστός για τις ταινίες “Σούλα Έλα Ξανά” (2009) και “Μόλις Χώρισα” (2007), αναλαμβάνει να βάλει σε τάξη την πιο απρόβλεπτη κινηματογραφική οικογένεια!

Η ταινία «Απόψε Τρώμε Στης Ιοκάστης» είναι βασισμένη στο ομώνυμο, επιτυχημένο, θεατρικό έργο του Άκη Δήμου. Η θεατρική της απόδοση αποθεώθηκε στο θεατρικό σανίδι, όταν το 2008 ανέλαβε να τη σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Φασουλής, με τη Σοφία Φιλιππίδου, τη Γιούλικα Σκαφιδά, τον Πυγμαλίονα Δαδακαρίδη, τη Νάντια Κοντογιώργη και τον Πάυλο Ορκόπουλο, σατιρίζοντας, χωρίς φόβο και πάθος, την αλλοπρόσαλλη γοητεία της σουρεάλ ελληνικής οικογένειας.

Πρωταγωνιστούν: Ρένια Λουιζίδου, Τάκης Σπυριδάκης, Παύλος Ορκόπουλος, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κλέλια Ρένεση, Δημήτρης Μακαλιάς, Μαρία Γεωργιάδου, Μπέτυ Μαγγίρα και Σάββας Πούμπουρας

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την 1η Ιανουαρίου του 2015 από την Odeon.

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News: Αυτά είναι τα νέα από τη showbiz που πρέπει ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα