Απολαύστε μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης στον υπέροχο χώρο του Le Hammam στην Κηφισιά

Μυστηριακή ατμόσφαιρα, αγκαλιά αιώνων φερμένη από την πείρα της ανατολής ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων και μια γεύση από εξωτικό Μαρόκο! Αυτό είναι το Le Hammam στην Κηφισιά, μια όαση χαλάρωσης και ευεξίας όπου πέροχα μασάζ, εξωτικά τελετουργικά και exclusive θεραπείες αναζωογόνησης σας υπόσχονται την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και διώξτε όλη την κούραση και το στρες του χειμώνα πριν η και μετά τις διακοπές σας, χαρείτε αυτήν την μοναδική εμπειρία ως δώρο στον εαυτό σας η μοιραστείτε τη με τους αγαπημένους σας.

Τώρα μάλιστα έχετε την ευκαιρία και να επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά 1 + 1 δώρο έως το Σάββατο 09/08/2014. Μπορείτε να κλείσετε μια θεραπεία και το Le Hammam σας χαρίζει μια ακόμα, ίδιας αξίας εντελώς δωρεάν. Την προσφορά μπορείτε να την κλείσετε απευθείας από το  Le Hammam στην Κηφισιά στο ωράριο λειτουργίας του ή από το site του μέσω paypal και να την εξαργυρώσετε έως το Νοέμβριο του 2014.

Αξιοποιήστε την ως δώρο σε αγαπημένους σας ή δώρο γάμου, απολαύστε την με τον αγαπημένο σας ή και με φίλες σας! Είναι ό, τι πρέπει αν ετοιμάζεστε για διακοπές ή αν πρόκειται ν αμείνετε στην Αθήνα για το καλοκαίρι.

Le Hammam  Αγ. Τρύφωνος 8, Κηφισιά τηλ: 2106233143 www.lehammam.gr

Δείτε ακόμα: 

Le Hammam: Η απόλυτη αναζωογόνηση σε ένα υπέροχο ταξίδι χαλάρωσης

Το καλοκαίρι επάνω σε μία Vespa μυρίζει υπέροχα…

H Σταματίνα Τσιμτσιλή με Sparkle

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα