Αποκτήστε τα κομμάτια που φόρεσε η Μπέττυ Μαγγίρα στη χθεσινή της εκπομπή

Για ακόμα μία φορά η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε ένα σύνολο που μας άρεσε πολύ. Η αλήθεια είναι πως με τις αναλογίες της δεν είναι δύσκολο να δείξει υπέροχη, ό,τι και αν φορέσει, αλλά το χθεσινό της outfit οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν ένα από τα αγαπημένα μας. Το συγκεκριμένο look φόρεσε στην εκπομπή Όλα Παίζουν που παρουσιάζει με την Αλέκα Καμηλά, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Λιανό, καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Alpha. 

Έτσι την είδαμε με ένα δερμάτινο φόρεμα σε σκούρο μπορντό χρώμα, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Zara, κοστίζει 49.95 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Στην εταιρεία Zara επίσης ανήκουν και τα μαύρα, δερμάτινα cage sandals που φόρεσε, τα οποία κοστίζουν 69.95 ευρώ και μπορείτε να τα βρείτε εδώ. Μας άρεσε το γεγονός ότι ολοκλήρωσε το look της με κυματιστά μαλλιά, ενώ με το μακιγιάζ της αποφάσισε να τονίσει ιδιαίτερα τα μάτια της.

Το συγκεκριμένο look, χάρη στο μήκος του φορέματος, είναι κατάλληλο ακόμα και για το γραφείο και μπορείτε να το αντιγράψετε σε όλες τις περιστάσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Netrobe.com: Το InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

Τι φόρεσε σήμερα η Τάμτα στην εκπομπή Mega με Μία;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα